Поліцію Моксвілла засипали дзвінки від очевидців, які нібито бачили снігову людину в довколишній лісистій місцевості. Незважаючи на настільки тривожні повідомлення, правоохоронці не стали реагувати на виклики з однієї простої причини: йєті, який так налякав людей, був звичайною восьмифутовой статуєю, яку нещодавно встановили. Про це стало відомо з повідомлення на порталі "Новини Планети".

За словами служби охорони тварин округу Деві, на Pine Ridge Road стоїть справжній витвір мистецтва. Водіїв налякала одна його особливість – у єті замість очей скляні кульки, які вночі відбивають світло фар проїжджаючих повз машин.

Снігова людина – невизнане офіційно створіння, однак люди то і справа щоразу зустрічають його в лісах. Варто зазначити, що в більшості випадків відпочиваючі просто бачать тварин. В минулому році про єті заявила дослідницька група Bigfoot 911: нібито він поспішав кудись по своїх справах в окрузі Макдауелл.

Що стосується самої скульптури: вона встановлена законно і знаходиться на приватній території, тому найближчим часом вона гарантовано нікуди не дінеться.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що для продуктивного і бадьорого дня необхідно перебувати в тонусі і бути сконцентрованим. Для деяких людей саме прокидання з ранку – це вже стрес, особливо взимку, коли сонця майже немає і дуже холодно. Для того, щоб зібратися з силами і заспокоїтися, досить включити в свій раціон харчування деякі продукти, повний список яких склали експерти.

Як повідомляв портал "Знай.uа": нещодавно молодий хлопець з Південної Кароліни став володарем неймовірного грошового призу у 150 тисяч доларів і все це завдяки подарунку його бабусі. Як розповів сам сачстливчик: "Бабуся подарувала мені і іншим своїм онукам по два лотерейних квитка на Різдво. Один із квитків і приніс мені виграш у розмірі 150 тисяч доларів".

Також "Знай.uа" писав, що хлопець із США на ім'я Метт підкорив мережу відео зі своєю кішкою, яка видає звуки, схожі на людські. Те, що вона особлива, він зрозумів відразу, як тільки прийшов за нею в притулок для тварин.