Вихід Кейт Міддлтон у вівторок, 15 січня, розбурхав шанувальників королівської сім'ї та світові ЗМІ. Герцогиня Кембрижська відвідала благодійну зустріч в саду короля Генріха в Іслінгтоні в Лондоні.

На знімках, які зробили папараці, фанатів привернув не тільки нетривіальний лук знаменитості – джинси скінні кольору мокрого асфальту, коротке пальто на гудзиках відтінку хакі і комфортні чорні замшеві черевики на низькому ходу.

Жінка воліла ефектному макіяжу природний образ з мінімумом косметичних засобів, що чудово поєднувалося з розпущеним волоссям. Але найголовніше – неможливо не звернути увагу на те, що Кейт помітно схудла за останній час. Її худоба змусила шанувальників по всьому світу перейматися з цього приводу, незважаючи на те, що дружина принца Вільяма виглядає дуже щасливою і прямо-таки сяючою здоров'ям.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що молодший брат Кейт Міддлтон відкрито розповів про своє важке психічне захворювання. 31-річний Джеймс Міддлтон заявив, що протягом тривалого часу страждав від сильної депресії. У нього була цілковита апатія, він не міг працювати, ні з ким не спілкувався і не відкривав електронні листи, що торкнулося навіть найближчих людей: членів сім'ї та друзів. Крім цього, у нього було прискорене серцебиття і аритмія.

Як повідомляв портал "Знай.uа": мати таку ж прекрасну шкіру, як у Меган Маркл зможе кожна дівчина, і все це завдяки одкровенням дерматолога знаменитості. Він повідав, що герцогиня користується не лише професійним доглядом, але і нерідко домашніми масками. На закінчення свого інтерв'ю дерматолог розповів про рецепт маски, яка гарантовано зволожить шкіру обличчя і зробить її відтінок здоровим. Як виявилося, нічого надприродного Меган не використовує – всього лише два інгредієнта.

Також "Знай.uа" писав, що українців настільки втомила велика кількість негативних новин в інтернеті, що вони використовують будь-який привід для веселощів і зняття напруги. Не так давно його їм підкинула одна з домогосподарок, яка написала вибухового поста про курячі стегенця.