Дружина принца Гаррі Меган, яка нещодавно стала патроном одразу чотирьох організацій і вже встигла відвідати одну із них, наразі здійснила візит до другої.

Цього разу герцогиня Сассекська вирушила до компанії The Mayhew, яка займається захистом тварин.

А от для візиту Меган вибрала образ в спокійних світло-бежевих і молочних тонах на відміну від попереднього виходу з принцем Гаррі.

Крім того, в образі вагітної дружини принца була помічена і одна вельми бюджетна марка.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Так, Маркл з'явилася на публіці в обтислій сукні від H&M, яке підкреслила її кругленький живіт.

Доповнила образ Меган кремовим кашеміровим пальто від Emporio Armani, сумкою від Stella McCartney і туфлями від Manolo Blahnik.

Цікаво, що незважаючи на досить прохолодну погоду герцогиня Сассекська вирішила не надягати колготи і була з голими ногами.

Під час свого візиту Меган зустрілася з працівниками, волонтерами та, звичайно, волохатими підопічними і дізналвся більше про проекти організації.

Нагадаємо, на урочистостях з нагоди 37-го дня народження Кейт Міддлтон не було принца Гаррі і Меган Маркл.

Раніше Знай.ua повідомляв, моторошний скандал навколо Меган Маркл прогримів на весь світ.

Також Знай.ua писав, брат Кейт Міддлтон розповів про багаторічну боротьбу з важким захворюванням.