В Росії користувачі соцмереж звернули увагу, що за запитом "дитячий крематорій" в Google з'являється список закладів, які насправді є дитсадками.

Якщо вбити в пошуковий рядок відповідний запит, то система покаже від 15 до 20 закладів, які нібито надають послуги кремації в столиці. Насправді за цими адресами - дитячі садки. На проблему звернули увагу в ніч по Москві, на даний момент пошукова видача виправлена — за запитом "дитячий крематорій" не з'являється жодного результату.

Проте пройшовши за адресами деяких московських дитсадків, ще можна знайти хуліганські назви. Наприклад, за адресою 2-й Павловський провулок, 18, система видає "Крематорій живих російських дітей № 1234".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в Петербурзі, Росія кілька державних установ отримали ім'я стриптизера з Бразилії Рікардо Милоса. Хтось перейменовує об'єкти в сервісі Карти Google.

Автори акції спокусилися на школи, технікуми, танцювальний клуб. Охрестили ім'ям безсоромного танцівника навіть храм-каплицю. Крім цього одна зі шкіл на карті отримала ім'я Лосяша і Копатича - героїв відомого мультсеріалу "Смішарики".

Крім того почали перейменовувати" і українські установи. Так на карті Києва з'явився коледж НАУ, КНТЕУ та школа імені Рікардо Милоса.

Сервіс Google Map дозволяє користувачам уточнювати інформацію про об'єкти, тобто перейменовувати їх.

Як повідомляв "Знай.uа", легендарна американська співачка Мадонна порадувала своїх фанатів яскравим і незвичайним знімком, який розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"Знай.uа" писав, британський актор Домінік Вест запропонував вельми несподівану кандидатуру на роль головного героя в сазі про Джеймса Бонда.