У середу, 16 січня, стало відомо про смерть зірки радянської естради, пісні якого “зачіпали за живе” мільйони людей.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Народний артист Росії і Татарстану Ільхам Шакіров помер сьогодні. Це велика втрата для татарської культури", – розповіли представники прес-служби президента Татарстану Лаззат Хайдаров.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У повідомленні додають, що Шакіров був "опорою нації".

"Велика втрата для всіх нас. Він був опорою нації. Пам’ять про великого співака буде жити в наших серцях вічно", – підкреслили у прес-службі.

Варто нагадати, що народний артист Росії і Татарстану Ільхам Шакіров народився 15 лютого в селі Яна Булек Сармановського району Татарської АРСР. Після закінчення Казанської державної консерваторії за фахом “спів” у 1960-му році, був провідним солістом-вокалістом філармонії імені Габдулли Тукая, виконуючи татарські народні пісні та класичні твори.

Слід уточнити, що Шакіров був нагороджений орденом Дружби народів у 1986-му році.

Нагадаємо, страшна хвороба 16 січня обірвала життя відомого українського музиканта Василя Кохана.

Чоловік страждав від онкології, за інформацією ЗМІ. Йому зробили складну операцію - видалили 10-кілограмову пухлину, але врятувати його так і не вдалося, передає politeka.net.

"Дорогі друзі, у нас сумна новина. Після тривалої боротьби з хворобою помер наш товариш, музикант, художник і просто хороша людина - Василь Кохан. R.I.P.", - про трагедію повідомили на сторінці колективу в Facebook.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий український футболіст, колишній нападник клубів "Авангард" і "Дніпро" Віталій Ляшенко помер у Москві (Росія).

Спортсмену було 75 років.

Як повідомляє Інформатор, тіло футболіста пролежало 15 днів у квартирі будинку №20 на Великий Андроньєвскій у Москві. Слідів насильницької смерті правоохоронці не виявили.

Також Знай.ua писав про те, що у вівторок, 15 січня, о 19:00 в Костелі Святого Олександра в Києві відбулася панахида за упокій душі Павла Адамовича.