Людство страждає від технологічної революції. Так, за останні чотири роки понад двох сотень любителів селфі загинули під час спробіизробити бажану фотографію. Відомо, що близько двох третин подібних випадків пов'язані з висотою, водою або їх комбінуванням. Також відомо, що близько половини випадків відбулися в Індії.

Про це стало відомо завдяки матеріалу одного з американських видань.

Так, зокрема, восени 2018 року канадський репер забився на смерть, знімаючи себе на крилі легкого літака. Також восени пара загинула, впавши з обриву в національному парку Йосеміті", розповідає видання.

Дослідниця в галузі технологій та навчання в Університеті Західного Сіднея Джоан Орландо звинувачує механізми соціальних медіа, які винагороджують постійне схвалення від інших.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Алгоритми в соціальних медіа спонукають людей робити ризиковані селфі, проштовхуючи такі фотографії у новинні стрічки більшій кількості користувачів й забезпечуючи їм більшу популярність, що як раз і мотивує людей.

Варто нагадати, що барабанщик філіппінського рок-гурту Razorback Брайан Веласко, зістрибнув з багатоповерхового будинку знімаючи все на телефон. Відео було опубліковано на Facebook, проте незабаром його було видалено. До цього 41-річний Веласко попрощався з друзями і батьками, після чого вистрибнув з 34 поверху. Трагедія сталася у столиці Філіппін, Манілі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 16 січня, стало відомо про смерть зірки радянської естради, пісні якого "зачіпали за живе" мільйони людей. У повідомленні додають, що Шакіров був "опорою нації".

Нагадаємо, помер культовий український музикант, він два роки боровся за життя.

Як повідомляв Знай.uа затримано одного із зловмисників, який важко поранив копа в Харкові: фото.

Знай.uа писав, на південному-сході країни троє дітей замерзли на смерть: мати була зайнята іншим.