У Сербії прокоментували інформацію про імовірний замах на російського президента Володимира Путіна, чутки про який поповзли декілька днів тому.

Володимир Путін
Володимир Путін

Про це повідомляє сербська газета Blic.

У повідомленні сказано, що для Володимира Путіна готували сюрприз, а не замах.

Джерело в адміністрації президента Сербії повідомило, що президент Олександр Вучич планував подарувати Володимиру Путіну тримісячне щеня шарпланінської вівчарки з родоводом до семи поколінь.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Журналісти наголошують, що сербський лідер вперше робить такий подарунок. Але для Путіна приймати в дар собак вже не в новинку. У різний час йому вже презентували болгарську вівчарку Баффі, японського акіта-іну Юме і цуценя туркменського алабая на прізвисько Вірний.

Нагадаємо, проти російського президента Володимира Путіна готували збройний замах, який відвернули.

Путін
Путін

На території однієї з європейських держав силовики впіймали людину, яка нібито готувала замах на ватажка Кремля. Таку інформацію повідомили сербські ЗМІ, передає politeka.net.

"Терориста Арміна Алібашіча затримали в населеному пункті Нові-Пазар. У його рюкзаку правоохоронці знайшли гвинтівку з оптичним прицілом", - йдеться у повідомленні.

За інформацією силовиків, під час проведення обшуку в його квартирі знайшли різне озброєння і символіку терористичного угрупування "Ісламський держави Іраку і Леванту".

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Сербії заявили, що прийняті всі заходи безпеки при візиті Володимира Путіна в Белград.

Про це повідомив помічник президента РФ Юрій Ушаков для російського "Інтерфакс".

"Сербська сторона запевняє нас, що вживає всіх заходів щодо забезпечення безпеки візиту, плюс відповідні сербські служби знаходяться в контакті з нашими відповідними відомствами", - сказав Ушаков.

"Я впевнений, що вся діяльність нашої делегації буде забезпечена, і ніяких зривів не буде", - продовжив Ушаков.

Також Знай.ua писав про те, що на президента Російської Федерації Володимира Путіна готувався збройний замах.