Нагадаємо, що нещодавно американський президент нагодував фастфудом відомих футболістів в Білому домі. Але в США відбуваються і не тільки такі зустрічі. Так, в черзі за фастфудом до закусочної Dick’s помітили відомого американського мільярдера Білла Гейтса.

Знімок інциденту виклав у Facebook житель міста Белвью Майкл Галос.

"Коли твій статок сягає близько 100 мільярдів доларів, ти керуєш найбільшою благодійною організацією в історії і стоїш в черзі за бургером, картоплею фрі й колою в dick's, як і всі ми... От як поводяться справжні заможні люди, на відміну від ганебного наслідувача в Білому домі", - прокоментував свій знімок Майк Галос.

Варто зазначити також той факт, що автор публікації, згідно з інформацією на його сторінці в Facebook, працював у корпорації "Microsoft", співзасновником якої як раз таки є Білл Гейтс.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто нагадати, що глава компанії Amazon, один з найбагатших людей в світі, Джефф Безос розлучається з дружиною Маккензі через зраду. Цю інформацію повідомляє видання Radar Online. Журналісти дізналися, що останні вісім місяців Безос зустрічався з Лорен Санчес, дружиною впливового голлівудського агента Патріка Уайтселла. Стало відомо, що найбагатша у світі людина таємно відправляв коханку на курорти на своєму приватному літаку, посилав їй непристойні повідомлення і селфі еротичного характеру.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що компанія Microsoft виграла контракт на суму 480 мільйонів доларів на постачання пристроїв з технологіями доповненої реальності для армії США, повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на заяву компанії. Проте раніше компанія заявляла, що не співпрацюватиме з військовими. Схоже, все змінилося. Компанія Microsoft виграла контракт на суму 480 мільйонів доларів на постачання пристроїв з технологіями доповненої реальності для армії США, повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на заяву компанії.

Нагадаємо, щоб продемонструвати своє нове творіння, Білл Гейтс приніс на презентацію г*вно.

Як повідомляв Знай.uа помирав у страшних муках: медики шокували діагнозом засновника Microsoft.

Знай.uа писав, Forbes опублікував карту мільярдерів, спробуйте знайти Україну.