Стало відомо про смерть справжньої зірки соціальних мереж - померанського шпіца на прізвисько Бу. Його не стало у віці 12 років.

Про смерть улюбленця мільйонів власниця собаки повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"З глибоким сумом хочу повідомити, що Бу відійшов в інший світ уві сні цього ранку ... Наша сім'я вбита горем, але ми знаходимо розраду в тому, що він більше не відчуває болю і дискомфорту", ​​- йдеться в пості.

Померанського шпіца Бу вважали наймилішою собакою світу. Господиня свого улюбленця активно вела його сторінки у різних соціальних мережах. Почала вона це робити з 2009 року. Собака, яка схожа на плюшеву іграшку, заполонила серця більше 16 мільйонів фанатів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Упевнена, що найбільш радісним моментом для нього була їхня зустріч на небесах ... Бу, ми любимо тебе усіма нашими серцями, і будемо сумувати за тобою до того дня, коли знову зустрінемося. Веселилися, бігаючи разом з Бадді, і творите чарівні капості, де б ви не були", - додала власниця в дописі.

У 2011 році власниця Бу навіть випустила книгу про нього під назвою "Бу: Життя наймилішою собаки в світі". Відомо, що останнім часом собачка страждала від проблем з серцем. Власники Бу розповіли, що протягом його життя отримували тисячі листів від людей, які розповідали, як цей собака “прикрашав їхні сірі будні у складні часи”.

Нагадаємо, в мережі опублікували відео, де школярі навмисне викинули кота з вікна багатоповерхівки. Інцидент стався у Львові. Небайдужі громадяни з'ясували особи тих, хто вчинив таке варварство. Один із хлопців зняв і виклав в мережу відео, в якому розкаюється у вчиненому.

Як повідомляв раніше Знай.ua, собака погриз дитину, коли та ходила колядувати. Господиня агресивної тварини не захистила бідну дівчинку.

Також Знай.ua писав, що на бездомних цуценят неможливо дивитися без співчуття і жалю. А особливо на тих, яких ось-ось викинули на вулицю. Так сталося і з цим милим цуценятом. Його господарі виявилися настільки несправедливими і жорстокими, що викинули малюка не просто на вулицю, а в смітник.