Папа Римський Франциск особисто представив розробку нового релігійного сайту й додатка "Натисни і молись" (Click to pray), приуроченого до Дня католицької молоді. Про це повідомляє Vatican News.

Сайт "Натисни і молись" (Click to pray) складається з трьох основних розділів: "Молися з татом", з щомісячними молитовними намірами папи щодо викликів, які стоять перед людством, і місії Церкви.

"Молися кожен день", з розкладом молитов, що включає три щоденних моменту. І "Моліться в мережі" - простір, де користувачі (серед яких і сам папа Франциск) можуть ділитися своїми молитвами з іншими.

У "Натисни і молись" (Click to pray) крім сайту є мобільний додаток для Android і iOS. Ресурс Click to pray вже доступний декількома мовами: англійською, італійською, іспанською, німецькою, португальською та французькою.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За словами Папи, інтернет і соцмережі розширили можливості спілкування з Богом. Святий престол готує послання до Всесвітнього дня соціальних комунікацій на наступному тижні.

"Закликаю вас, особливо молодь, завантажити додаток і продовжувати молитися зі мною за мир і благополуччя", - заявив понтифік.

Click To Pray є офіційною молитовної платформою для Світового дня молоді 2019 року , який відбудеться в Панамі з 22 по 27 січня 2019 року.

Нагадаємо, Папа Римський молиться за християнську єдність: просимо цей величезний дар. Папа Римський переконаний, що коли суспільство не ґрунтується на принципі солідарності і загального блага, то люди живуть в духовній убогості поруч з хмарочосами, величезними торговими центрами, фешенебельними готелями та іншими символами багатства.

Як повідомляв Знай.ua, Папа Римський урочисто привітав всіх з Різдвом: на честь спільності між християнами.

Також Знай.ua писав, про історію та традиції Святвечеру християн. Напередодні Різдва молодь ходить по домівках і співає колядки.