В Шотландії сталася трагічна історія, яка, будучи опублікованою у ЗМІ поширилася далеко за межі країни і змусила ридати весь світ. Яка жорстока часом буває доля. Лікар швидкої допомоги Скотт Брэйдинг збирався одружитися, але не думав, що в останній раз побачить свою наречену саме так…

Як повідомляють шотландські ЗМІ, Брэйндинг гуляв зі своїм собакою, коли став свідком великого ДТП. Він кинувся до місця аварії, щоб надати першу допомогу людям. Під час пошуку постраждалих він серед інших виявив свою 26-річну наречену Меган Амброзевич-Блер

Як повідомляється, молода пара незадовго до цього обмінялася обручками для святкування весілля.

Як наголошується, аварія сталася з вантажівкою і легковою машиною. Як тільки Худобу виявив свою наречену він почав на місці надавати реанімаційні дії. Прямий масаж серця не допоміг врятувати Меган після аварії. Його наречена померла до приїзду "швидкої допомоги".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Водій вантажівки 57-річний Майкл Фріл визнав в даному ДТП себе винним. З його слів стало відомо, що по необережності він звернув на дорогу з одностороннім рухом. Як з'ясує слідство пізніше, до зіткнення з машиною Меган він мало не зіткнувся з п'ятьма машинами.

зараз слідством встановлені всі деталі обставин цього ДТП при якому Майклу (винуватцю аварії) загрожує тюремний термін за рішенням суду.

30-річний Худобу пізніше написав "Світ звалився, коли нашу улюблену Меган відняли у нас".

Нагадаємо, під Києвом сталася смертельна ДТП з вантажівками – розірвало на частини, фото 18+.

У Київській області сталася страшна аварія. Відомо, що в ДТП брали участь дві вантажні машини. Інцидент стався на трасі Київ-Одеса приблизно в 02:00 неподалік від повороту на Чабани. В результаті аварії один з водіїв помер на місці.

Варто нагадати, що в Києві сталася аварія. Водій таксі Über вилетів на тротуар і зніс кілька обмежувачів руху. Про це повідомляють очевидці в співтоваристві dtp.kiev.іа в Facebook.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі водій автомобіля "Тойота" наїхав на літнього чоловіка, який переходив дорогу по пішохідному переходу. Водій відтягнув його на бордюр і, не надавши першої допомоги, залишив місце пригоди. Повідомляється, що постраждалий чоловік втратив свідомість. Свідки події записали інцидент на відео і викликали поліцію.

Нагадаємо, ДТП з пенсіонером вразило Україну жорстокістю: відтягнув на узбіччя і залишив помирати.