У мережі з'явилася інформація про те, що герцогиня Меган Маркл насправді не вагітна і носить спеціальний накладний бондаж. Про це пише Star News.

Повідомляється, що користувачі мережі вивчили недавні фотографії герцогині і прийшли до висновку, що вагітна жінка на таких термінах не може так глибоко присідати.

Користувачі припускають, що дитину герцогині і принцу Гаррі виношує сурогатна мати.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"А ще вона постійно тримається за живіт, щоб, по-перше, не втратити його, а, по-друге, щоб ніхто не догадався, що дитинка типу штовхається. Ні, ви не думайте, спадкоємець буде, але сурогатна мати виношує його".

Раніше повідомлялося, що у час нового спільного виходу з принцом Гаррі, Меган Маркл прочинила завісу народження дітей.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, герцогиня вперше розповіла, коли заплановане поповнення в королівській родині. Меган розповіла дев'ятирічній дівчинці, що знаходиться на шостому місяці вагітності, а пологи плануються на кінець квітня.

Проте на найбільш інтригуюче питання про стать малюка, королівське подружжя не відповіли, зазначивши, що це стане великим сюрпризом.

При цьому журналісти вже досить давно говорять, що Меган і Гаррі чекають на дівчинку, яку хочуть назвати на честь матері принца - Діаною.

Таке припущення - найбільш популярний як серед букмекерів, так і серед королівських репортерів. Якщо ж у герцогів Сассекських народиться хлопчик, його, найімовірніше, назвуть Артуром, Філіпом, Джеймсом або Фредеріком.

Разом з тим варто зазначити, що британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл були відсутні на святкуванні дня народження дружини принца Вільяма, герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон зачарувала королівської вишуканістю і скромністю.

Як повідомляв "Знай.uа", принц Гаррі рушив у східну релігію.

Також Знай.uа" писав, що Кейт Міддлтон перетворила принців Джорджа і Луї, принцесу Шарлотту на моделей.