Мирний договір між Японією та Російською Федерацію можуть укласти після того, як два із чотирьох Курильських островів вийдуть з-під російської окупації.

Про це інформує liga.net, посилаючись на прем'єр-міністра Японії Сіндзо Абе.

"Острова Шикотан і Хабомаї повинні бути передані Японії, переконаний Абе. Що стосується Ітурупу і Кунашир, їх передача зараз виглядає нереалістично," - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що остаточне рішення прем'єр прийме після оцінки громадської думки.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У свою чергу, в російському Хабаровську пройшли акції протесту проти можливої ​​передачі Японії частини Курил.

Протестувальники стверджують, що їх "діди проливали кров" за Курили. До того ж, острови - одне з кращих місць для вилову риби, тому віддавати їх Японії "ні за що", на їхню ж думку, не варто.

У вересні 2018 року президент країни-агресора Володимир Путін закликав Японію підписати мирну угоду з Москвою "без будь-яких умов" до кінця року, щоб спробувати вирішити довготривалий територіальний спір.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Гіркін роззявив пащу на своїх покровителів: у Москві готується шось страшне.

У Москві запланована була акція протесту проти передачі Японії островів Південних Курил. Про це повідомляє "Ехо Москви".

Серед учасників мітингу був Ігор Гіркін-Стрєлков і його рух "Новоросія", а також члени ліворадикальної організації "Лівий фронт", "Партія Дела", далекобійники. Вони вирішили активно висловлювати недовіру російському міністру закордонних справ Сергію Лаврову щодо збереження суверенітету Росії над Курилами.

Як повідомляв "Знай.uа", Путін здурів остаточно і не довіряє нікому. У разі революції втече в Африку.

Також "Знай.uа" писав, що Путін обміняє Курили на Крим: японський уряд зробив свій вибір. Путін готує велике угоду.