ППО російського виробництва, як і слід було очікувати, ніяк не допомогло Сирії. Ізраїльське високоточна зброя знищило на території Сирії зенітний ракетно-гарматний комплекс " Панцир-С1, передає прес-служба Цахаля в Twitter. Таким чином, ППО Путіна виявилася звичайним "пап'є-маше", якому тепер, по всій видимості, знадобиться клей ПВА. Краще би не ганьбилися з таким "захистом".

У понеділок, 21 січня, Армія оборони Ізраїлю вдарила радіокерованого ракетою по військовому об'єкту на території Сирії. В результаті був знищений російський зенітний ракетно-гарматний комплекс " Панцир-С1.

Як видно на кадрах, під час удару ізраїльтян ЗРПК випустив пару протиракет, які, однак, не вразили ціль.

"Під час нашого удару були випущені десятки сирійських ракет класу "земля-повітря" (по літаках ВПС Ізраїлю, - ред..), незважаючи на чіткі попередження про те, що слід уникати такого вогню. У відповідь ми також атакували кілька батарей ППО сирійських збройних сил", - пишуть військові Ізраїлю.

Сирійські та російські ЗМІ повідомили, що в результаті атаки ВПС Ізраїлю загинули "четверо сирійських солдатів, шестеро поранені".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, Трампа благають зупинитися: це кошмарний сценарій, поспішність фатальною.

Президента США Дональда Трампа закликали не поспішати з виведенням американських військ з Сирії, спочатку слід знищити терористичну угруповання "Ісламська держава". Таку думку висловив сенатор-республіканець з США Ліндсі Грем. Зазначимо, що Грем не проти виведення військ, він лише просить, щоб цей висновок не був поспішним. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на AFP.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Трамп розповів про роботу на Путіна: це ганьба.

У інтерв'ю він стверджує, що "ніколи не працював на росіян. Про це повідомляє видання "Голос Америки".

"Знай.uа" писав, що, як заявляють соціологи, рейтинг схвалення діяльності президента США Дональда Трампа в січні знизився до 44%. У той же час рейтинг несхвалення глави держави зріс до 56%, про що повідомляє НБН, посилаючись на видання The Hill.

Опитування проводилося в період часу з 8 по 11 січня, оскільки в цей проміжок стартував 21 день зупинки роботи федерального уряду Америки.

Напомним раніше повідомлялося, що в Білому домі заборонили членам обох палат Конгресу США використовувати урядову авіацію для здійснення зарубіжних робочих поїздок та витрачати бюджетні кошти для покриття видатків на такі подорожі. Документ Адміністративно-бюджетного управління Білого дому був оприлюднений у п'ятницю, 18 січня керівникам всіх американських відомств.