Троє військових російської бази в Абхазії загинули, ще двоє постраждали у результаті падіння БТР в ущелину.

Про з посиланням на прес-службу Південного військового округу РФ повідомляє ТАСС.

"18 січня 2019 року під час проходження колони бойової техніки з гірського полігону Цабал до пункту постійної дислокації в Республіці Абхазія на складній ділянці дороги БТР-80 перекинувся в ущелину. У результаті ДТП троє військовослужбовців загинули. Двоє постраждалих військовослужбовців екстрено евакуйовані в окружний військовий госпіталь спеціальними вертольотами Мі-8. Їм надано кваліфіковану медичну допомогу", - інформують у повідомленні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наразі комісія Південного військового округу РФ розглядає кілька версій нещасного випадку, серед яких головними є технічна несправність і людський фактор.

"Комісією військового округу розглядається кілька версій події, у тому числі технічна несправність бронеавтомобіля і людський фактор, у результаті якого водій не впорався з керуванням транспортного засобу", - кажуть військові.

Варто нагадати, що після російсько-грузинського військового конфлікту у серпні 2008 року Грузія втратила контроль над Абхазією і Південною Осетією. Тобто з точки зору Грузії, непідконтрольні її уряду території є окупованими Росією, так само як і український Донбас.

Нагадаємо, мешканці тимчасово окупованих територій на Донбасі через убогість змушені їздити на заробітки в Абхазію. Там навіть за збір мандаринів платять більше, ніж в "ЛДНР".

Про це розповів український журналіст Денис Казанський.

Навіть в Абхазії, виходить, рівень життя вищий, ніж в ОРДЛО. Місцеві жителі з-за жебрацьких зарплат в 5 тисяч рублів змушені їздити в Абхазію на збір мандарин.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у результаті ДТП загинув так званий прем'єр-міністр невизнаної Абхазії Геннадій Гагулія.

Також Знай.ua писав про те, що з'явилися нові подробиці страшної аварії, в якій загинув прем'єр невизнаної Абхазії Геннадій Гагулія.