Бойовики руху "Талібан" напали на військовий комплекс - загинули 126 співробітників служби безпеки Афганістану. Трагедія сталася в провінції Вардак.

Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на телеканал Tolo News.

Террорист-смертник підірвав замінований автомобіль у місті Майданшахр біля бази збройних сил Афганістану, після чого бойовики відкрили вогонь.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"У нас є інформація, що 126 осіб загинули під час вибуху у військовому тренувальному центрі", - повідомило агентству джерело в міністерстві національної оборони Афганістану.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті вибуху в сирійському місті Манбидж загинуло 16 осіб, ще 20 отримали поранення. Серед загиблих були чотири американські військові, ще троє американців отримали поранення.

Вибух стався на півночі Сирії опівдні 16 січня у центр Манбідж біля ресторану Каср ель-Умара, в якому у цей момент знаходилися не менше 15 американських військових.

За попередніми даними, теракт був здійснений смертниками, які наблизилися до американських військових, які патрулювали Манбидж.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у столиці Афганістану Кабулі прогримів потужний вибух, в результаті якого загинули 4 людини, постраждали ~ 44, включаючи 10 дітей.

Згідно з повідомленням, вибух стався в районі, де розташовані офіси зарубіжних громадських організацій, а також проживають іноземці.

За попередніми даними, вибуховий пристрій був встановлений на вантажівці. В результаті вибуху пошкоджено декілька житлових будинків.

зрыв стався східному районі міста Джалал-Абад-роуд у розважального комплексу іноземців.

"Знай.uа" писав, що в Афганістані терористи підклали бомбу в автомобіль колони губернатора провінції Логар Анвара Ишакзая. З-за вибуху загинули 8 осіб.Напад стався у неділю, 20 січня. Прес-секретар місцевої поліції зазначив, що терорист-смертник підірвав автомобіль з вибухівкою поруч з конвоєм губернатора на головному шосе між містом Логар і столицею країни - Кабулом. Відомо, що сам губернатор у результаті вибуху не постраждав.