Відома блогер з Тайваню Джіджі Ву замерзла на смерть в горах. Її зробили знаменитою подорожі лише в бікіні.

Про це повідомив Daily Mail.

36-річна дівчина замерзла до смерті при спробі самотужки підкорити найвищу гору на Тайваню - Юшан. Вона звалилася під час сходження в яр глибиною 17 метрів.

Блогерка встигла зателефонувати своєму другові і повідомити про те, що трапилося. Рятувальники тричі намаглися відправити вертольот на її пошуки. Але через погані погодні умови вони не змогли дістатися до постраждалої вчасно. Дівчину вдалося знайти лише через 28 годин. Однак врятувати Ву не вдалося, тому що температура вночі опустилася нижче нуля і туристка замерзла на смерть.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Джіджі лише за 2018 рік провела в подорожах 127 днів. Вона в будь-яку погоду здійснювала свої походи виключно в купальниках-бікіні. Джіджі Ву була справжньою зіркою соцмереж завдяки своїм ефектним фотографіям в бікіні на вершинах найвищих гірських піків Тайваню.

У переддень Різдва жінка розмістила знімок, де показала свої вкриті синцями і подряпинами ноги після іншого падіння, зізнавшись тоді, що тільки дивом залишилася в живих.

Варто зазначити, що рятувальники повідомили про стан знайденого після чотирьох діб в засніжених Карпатах київського екстремала Ігоря Грищенка.

Нагадаємо, що в США, у Флориді померло троє дітей. Вік: від одного до шести років. Діти грали у дворі, а коли мати одного з дітей вийшла в туалет, вони залізли в морозильну камеру.

Раніше "Знай.ua" писав про те, що в окупованій Горлівці у черзі на перетин лінії розмежування померли троє цивільних осіб.

Як повідомляв "Знай.ua", стало відомо про те, що в Москві директор популярної торгової мережі з продажу мобільних телефонів "Евросеть" був виявлений насмерть замерзлим на околиці столиці.