Уфолог-любитель із США випадково зняв на відео трикутний об'єкт, який знаходився біля військової бази Райт-Паттерсон в Огайо, повідомив Express. Як заявив автор ролика, незвичайний літальний апарат зробив три кола над районом, після чого покинув його. Уважніше розглянути загадковий об'єкт не вийшло через яскраве випромінюване ним світло.

Непізнаний об'єкт був викладений якимсь Майклом на популярному відеохостингу на каналі MrMBB333. Крім сліпучих миготливих точок на ролику розглянути нічого не можна, тим не менш подію активно підхопили ЗМІ.

Як повідомляють місцеві жителі, схожі явища відбуваються в цій місцевості нерідко і цілком можуть бути наслідком військових експериментів.

Потрапивший у камеру об'єкт міг бути звичайним безпілотником насправді або ж яким-небудь військовим літаком цілком земного походження, в чому впевнені користувачі, які намагаються знайти пояснення події.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Подібне явище змусило знову заговорити про міфічний стратегічний розвідник TR-3B (або «Аврора»). Вважається, що він володіє можливістю здійснювати суборбітальні польоти через надзвукові швидкості, і являє собою секретні американські розробки кінця 1980-х — початку 1990-х років. Як стверджується, він має трикутну форму і нерідко приймається за непізнаний літаючий об'єкт.

Примітно, що американська влада у всіх випадках категорично заперечувала наявність подібної техніки на озброєнні. Крім цього, будь-яких доказів реального існування літака так ніколи не було отримано.

На користь версії наводяться повідомлення про повсюдну появу об'єктів ідеальної трикутної форми з яскравими ліхтарями по периметру. Згідно з поясненнями, неважко побачити такий літак, так як «великі, тихі і чорні трикутні об'єкти з ілюмінацією чудово видно вночі».

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що астрологи зробили добірку знаків зодіаку, які з різних причин ніколи не зможуть розбагатіти.

Як повідомляв портал "Знай.иа": Гільдія продюсерів представила публіці найкращий, на їх думку, фільм.

ТакожЗнай.иа" писав, що один з кандидатів на пост президента України обіцяє зробити життя українців кращим, але при цьому проколовся з цінниками в курорті, який йому належить.