Білоруська співачка Марина Грегорі, яка хоче поборотися за право виступати на конкурсі "Євробачення 2019", презентувала на своєму YouTube-каналі дуже дивний ролик на пісню I Still Love You.

На відео Грегорі парить над Мінськом і розповідає, що хоче завоювати батьківщині першу перемогу на європейському пісенному конкурсі. В одному з епізодів співачка нібито йде поруч з президентом Білорусі Олександром Лукашенко.

"Мені б дуже хотілося внести свій скромний внесок у розвиток білоруської сучасної популярної музики і продовжити славні культурні традиції республіки. Білорусь ніколи не перемагала на "Євробаченні", і я готова завоювати для неї перше місце на майбутньому конкурсі в Ізраїлі", – сказала співачка.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Проте, прагнення Марини до перемоги тільки насмішили користувачів.

"Вона чарівниця, літає і до призидента прилаштувалася, пройшовши через всю охорону. Вона однозначно переможе завдяки своїм чарам", "Ну і наркоманія", "Це фіаско, братан. І це мракобісся на всю Європу. Піду святою водою очі заллю. Зупиніть землю, я зійду Якщо це ваш вокал, що на першому відео на каналі, то моя вам порада: міняйте відеоряд", "+12 від України за цю ЦІЛИТЕЛЬКУ )))", "У Білорусі є технічні можливості знімати своїх Месників. Графіка на ура", "Перемогла б у 1968 році", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, вже 9 лютого у Києві стартує перша хвиля Національного відбору на "Євробачення 2019", серед перших 8 учасників вимогливе журі визначить найкращих. У суддівському ложі глядачі побачать добре знайому з минулого року команду: Джамала, Андрій Данилко, Євген Філатов.

Раніше Знай.иа повідомляв, українська співачка Tayanna вразила заявою про свою майбутню участь в Національному відборі на "Євробачення".

Також Знай.иа писав, учасник Національного відбору на Євробачення-2019 Іван Нави представив свою пісню для конкурсу. Називається "Все для кохання". Слова написала українська співачка Яна Ковальова.