Жителі Італії б'ються в істериці: з невідомих причин північні міста захлеснув "щурячий циклон". Натовпи білосніжних гризунів носяться зграями в невідомих напрямках. Експерти намагаються розібратися в причинах дивного явища.

Останні події, що відбуваються в Італії, більше схожі на сцени з фільмів жахів. Водії, що мчать по дорогах на півночі Італії, змушені спостерігати величезну кількість білих щурів, які біжать в незрозумілому напрямку.

Гризуни особливо сильно тероризують жителів міста Гаттоліно. Тварі відрізняються не тільки нестандартною білої забарвленням (зазвичай її мають лише селекційні лабораторні та декоративні щури), але і дивною поведінкою. Для боротьби з створіннями навіть була створена спеціальна група, яка включає пожежних, поліцейських і санітарних інспекторів. Про це повідомляє портал www.planetanovosti.com

На даний момент влади міст поставили завдання з'ясувати, чи заражені гризуни будь-якими вірусами. Також найближчим часом буде відомо, звідки і куди біжать щури. Відповідно до думки деяких експертів, вони залишають зачинились голубиную ферму, де більше немає запасів зерна.

За словами місцевого жителя на ім'я П'єро, щури, швидше за все розуміють знаки. Так, при вигляді того чи іншого дорожнього знака, який забороняє рух, гризуни розгортаються і біжать назад.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Відзначимо, що щури визнані одними з найрозумніших тварин на планеті. Наприклад, це єдиний біологічний вид крім людини, здатний сміятися.

Також "Знай.ua" писав, що в Укргідрометеоцентру озвучили штормове попередження у багатьох областях країни на 27 січня. Метеорологи розповіли, що очікується приріст сніжного покриву до 15 сантиметрів.

Ще портал "Знай.ua" писав про те, як в п'ятницю, 25 січня, в Києві водій Subaru Forester помер прямо за кермом, авто влетіло в стіну будівлі. Трагедія сталася на Чоколівському бульварі. Інформацію про подію провоохранітелі отримали приблизно о 09:10.
Крім того, "Знай.ua" повідомляв про те, що в Києві прямо посеред дороги загорілася авто. Виявилося, це була машина таксі "Уклон".