На прогулянці членів Королівської родини старший син Кейт Міддлтон і принца Вільяма, п'ятирічний принц Джордж збентежив усю родину.

Хлопчик гуляв зі свою трирічною сестрою принцесою Шарлоттою та бабусею Керол Міддлтон біля її будинку в графстві Беркшир. Там він почав розмову із незнайомкою, яка вигулювала собаку. Про це інформує газета The Sun.

Джордж несподівано звернувся до жінки і погладив її пса.

"Охоронці, які супроводжували правнуків королеви Єлизавети, ввічливо попросили жінку не знімати дітей. Підтримуючи розмову, жінка поцікавилася, як же звуть хлопчика. Хоча прекрасно це знала і так," - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Маленький принц, широко посміхаючись, відповів: "Мене називають Арчі".

"Я не знаю, чому він назвав себе Арчі, але діти часто люблять грати зі своїми іменами. І я думаю, що це чарівно", - сказала власниця собаки.

У Великобританії тепер гадають - чи то це секретне домашнє прізвисько Джорджа, то він просто вирішив пожартувати.

"У Джорджа, що займає нині третє місце в черзі на престол після дідуся і батька, є ще два офіційних імені - але це не Арчибальд, а Олександр і Луї", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що у школі принц відомий, як PG (Prince George). У зв'язку з чим батьки іноді жартома звуть його PG Tips - за назвою марки чаю в Великобританії.

"Батька Джорджа Вільяма його мати принцеса Діана в дитинстві називала вомбати. Під час навчання в університеті він представлявся Стівом (щоб не привертати до себе зайвої уваги). А Кейт називає свого чоловіка Великим Віллі. У королеви Єлизавети, як відомо, є сімейне прізвисько - Лілібет. Так її стали називати, так як вона не могла правильно вимовити ім'я "Елізабет", коли була маленькою," - повідомляється.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон зачарувала королівської вишуканістю і скромністю.

Як повідомляв "Знай.uа", принц Гаррі рушив у східну релігію.

Також Знай.uа" писав, що Кейт Міддлтон перетворила принців Джорджа і Луї, принцесу Шарлотту на моделей.