У Франції вже визначили, хто цьогоріч буде представляти країну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення". На нього поїде 19-річний андрогін, співак, автор пісень та відеоблогер на ім'я Білал Ассані.

Як пише сайт "Євробачення", Білал має марокканське коріння, але нaродився вже в Парижі.

Композиція юнака "Roi" ("Король"), яку Білал повезе до Тель-Авіва, написана ним разом із гуртом Madame Monsieur, торішніми учасниками конкурсу. Це пісня про прийняття себе. Білан Ассані використав особисті фотографії під час виступу. Він переміг на французбкому відборі з результатом 200 балів.

Виконавець співає з 5 років, спершу перед родичами, але в 2015-му замахнувся на участь у пісенному шоу The Voice Kids у Франції. Цікаво, що виконував юний Ассані тоді пісню "Rise Like a Phoenix" Кончіти Вурст.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Білокосий юнак-андрогін, згідно правил конкурсу, потрапляє зразу до фіналу. Андрогін - це людина, яка має і жіночі, і чоловічі ознаки. Поведінку за зовнішність Білала активно обговорують у мережі.

Ім'я цьогорічного представника України на "Євробаченні" стане відомо 23-го лютого, в фіналі Національного відбору. Перший та другий півфінали відбудуться, відповідно, 9-го та 16-го лютого.

Нагадаємо, що з концертами в Російську Федерацію намилилася популярна українська виконавиця MARUV, справжнє ім'я якої Анна Корсун. Відомо, що вона замінила в національному відборі на "Євробачення" співачку TAYANNA, яка раптово відмовилася від участі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", група "KAZKA" набирає популярності навіть у Росії – пісня "Плакала" перемогла в номінації "Хіт року, прорив року".

Раніше "Знай.uа" писав, що учасник Національного відбору на Євробачення-2019 Іван Наві представив свою пісню для конкурсу. Називається "Все для кохання".