Схоже, що росіянам не вдалося приховати "таємні" язку з Венесуелою. Так, літак російської авіакомпанії Nordwind, який з невідомих завданням перебував в Каракасі, повернувся до російської столиці.

Про це стало відомо завдяки повідомленнями європейських ЗМІ.

За інформацією сервісу Flightradar борт покинув Венесуелу близько 17 години за місцевим часом. Його прибуття в аеропорт Внуково очікувалося о 4:29 ранку за московським часом. За даними авторитетного видання Bloomberg російський Boeing 777 прилетів в Каракас у вівторок, 29 січня.

Проте влада Венесуели заперечувала його існування. У свою чергу прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков заявив, що Москва не в курсі перебування російського літака у Венесуелі. Джерело Bloomberg підтвердило відвантаження 20 тонн золота Центробанком. Це приблизно 20 відсотків золотого запасу Венесуели.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що в Україну прибув третій вертоліт Airbus-H225 Super Puma, який буде використано Державною службою з надзвичайних ситуацій. Про це передає Центр транспортних стратегій. Як кажуть у Центрі, вертоліт приземлився в Івано-Франківську, де її і сфотографували. Вертоліт використовуватимуть в спеціальних авіаційних підрозділах оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через конфлікт постачальника палива і ДФС в головному аеропорту України "Бориспіль" авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" на дві години затримала 22 рейси. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби національного авіаперевізника.

За інформацією МАУ, затримки рейсів викликано збоєм в заправці літаків авіаційним паливом. В офіційному повідомленні компанії-постачальника авіаційного пального, причиною припинення заправки називають її конфлікт з Державною фіскальною службою, зазначають речники МАУ.

Нагадаємо, слідчі відпрацьовують 5 версій подій катастрофи Су-27: не виключають теракт.

Як повідомляв Знай.uа залізні крила для наших орлів: українцям показали модернізований Міг-29, Путіну кінець.

Знай.uа писав, загадковий російський літак відправився до Венесуели: жодної душі.