У Москві спіймали банду, яка викрадала трупи літніх людей. Правоохоронці встановили, що бандити вираховували, де проживали померлі, переконувалися, що у них немає родичів і заволодівали рахунками та документами, повідомляє газета Факти. Відзначається, що нелюди таким чином встигли привласнити кілька квартир.

Згідно з даними, опублікованими в Telegram-каналі Mash, викрити блюзнірських злочинців допоміг банк, в якому обслуговувалися одна з посмертних жертв шахраїв, Ганна Сергіївна. У банку помітили, що клієнтка давно не заходить, хоча гроші з карти витрачаються чималі. 17 січня в квартиру дами нагрянула поліція, яка накрила якихось громадян, які готували документи на переоформлення квартири. На той момент господині квартири вже кілька років не в живих.

Три людини затримані, порушено справу.

«Вечірній морок і Гоголь з терпким присмаком російської історії жахів. У Москві банда викрадала померлих людей похилого віку. Закопувала тіла — а потім привласнювала гроші і хати.» - пише Telegram-канал.

Дивіться: китайці крали трупи заради грошей і репутації і попалися

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що кияни йшли на роботу повз трупа пенсіонера – фото 18+.

Також, портал Знай.uа повідомляв, що в Росії родичі переплутали трупи небіжчиків і поховали не того – спалахнув гучний скандал.

В російському місті Пенза працівники ритуальної компанії видали родичам померлої жінки тіло чужої людини, передає УНН з посиланням на повідомлення Слідчого комітету РФ.

За даними відомства, інцидент стався 26 січня. Співробітниками ритуальної компанії з патологоанатомічного відділення Пензенської обласної клінічної лікарні ім. Бурденко було доставлено тіло померлого для поховання. Однак рідні покійної помітили, що це труп іншої жінки. В результаті їм довелося займатися пошуком тіла родички.

"Як виявилося, тіло жінки було переплутано з іншого померлою і видано іншим особам, що ледь не призвело до поховання жінки під іншим ім'ям", - йдеться в повідомленні.

Напомним, трупи на вулицях, місто в диму і паніці: очевидці розповіли про злочин Путіна в Маріуполі, кров холоне. Очевидці страшного обстрілу мирного Маріуполя "Градами" з боку окупантів, який стався 24 січня 2015 року, поділилися моторошними спогадами.

Як повідомляв раніше Знай.uа, неймовірна історія стюардеси, яка впала з висоти 10 км: вона отримала численні переломи, лежала в комі, а прокинулася вже знаменитістю.

Знай.ua писав про те, що студентка замерзла на смерть у лісі, від подробиць свідків волосся дибки.