В столиці африканської Кабо-Верде Прае зловили 11 моряків з Російської Федерації, які виявилися наркокур'єрами. На їх кораблі перебувало 9,5 тонн чистого кокаїну. І навіть для Африканського регіону, в якому наркотики – не рідкість, ця знахідка виявилася найбільшою в історії. Про це стало відомо з повідомлення агентства новин Reuters.

Судно пливло з Південної Америки в марокканський Танжер. У порт Прая кораблю довелося зайти після того, як на борту помер один з членів екіпажу, розповіли місцеві правоохоронці. Причина смерті не повідомляється, але сам факт перебування на борту такої кількості кокаїну наштовхує на цілком певні думки.

Про підозри щодо транспортування наркотиків правоохоронці Кабо-Верде дізналися від працівників європейської платформи, яка працює у сфері протидії наркотикам. Саме її представники розповіли поліцейським, що цей корабель підозрюється у транспортуванні незаконних речовин.

Нагадаємо, раніше «Нова Пошта» вляпалася в грандіозний скандал з наркотиками – пошту облюбували наркокур'єри.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В компанії "Нова пошта", яка надає послуги доставки і перевезень, пояснили інцидент з наркотиками в посилці.

Керівництво нагадало, що оператори не зобов'язані перевіряти вміст посилок. Також для користувачів повторно оприлюднили список речей, які заборонено передавати, і випадки, коли можуть відмовити у пересилання вантажу клієнту. Про це інформує ria-m.tv.

Раніше повідомлялося, що в Мелітополі розслідуються два випадки пересилання важких наркотиків через відділення "Нової пошти".

Як повідомляв Знай.uа двадцять хуліганів показали російський характер: зловили трьох підлітків, поставили на коліна, побили, втекли.

Знай.иа писав, у Борисполі "вчитель англійської" з Марокко накинувся на прикордонника: відео.

Нагадаємо, Супрун пропонує українцям накуритися в дрова: новий Амстердам.

У середу, 30 січня, на сайті Верховної Ради зареєстрували петицію з вимогою внести зміни в законодавство, щоб канабіс можна було використовувати в медичних і наукових цілях. Вчені та лікарі світу стверджують, що таке використання є виправданим, повідомила глава Міністерства охорони здоров'я Уляна Супрун.

Нагадаємо, група дослідників з Університету Нью-Мексико довели, що вживання марихуани пом'якшує симптоми цілого переліку захворювань.

Як повідомляв портал "Знай.uа" компанія Coca-Cola планує випускати безалкогольні напої, які будуть містити каннабідіол.