Останні погодні аномалії свідчать про те, що кліматичні зони змінюються. Як передає replyua.net, вчені заявили, що вже зараз настав переломний момент - вода в Баренцевому морі стала занадто теплою, а клімат змінюється від арктичного до атлантичного.

Вчені нагадують, що північна частина Баренцева моря вже 12 тисяч років знаходиться у владі арктичного клімату, однак зараз там спостерігається гострий дефіцит льоду, який спускається в ці води з півночі Арктики.

Встановили, що крижана шапка вже почала розпадатися, і на північ моря зайшла солона атлантична вода, зробила море набагато тепліше. Дослідники заявляють, що поки не можуть назвати точний період часу, через який частина Арктики перетвориться на частину Атлантики, але цей процес вже запущений, і він відбувається досить швидко.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Це може статися лише за десять років. Карське море і море Лаптєвих, що лежать на схід від Баренцева моря, можуть стати новою арктичної кордоном. Це, в свою чергу, призведе до колосальних наслідків в екосистемі величезного регіону.

Нагадаємо, що не пройшло і ста років, як військові США визнали існування секретної бази, яка знаходиться в Гренландії. Всьому виною глобальне потепління, сніг і лід, який приховував базу - зрадницьки розтанув.

Як повідомляв портал Знай.uа Нострадамус пропонує людям рятуватися втечею, залишаючи ліси і гори. А далі він пише, що море кишітиме трупами, бо в нього будуть змиті сім великих міст.

Також портал Знай.uа писав, що п'ять найбільших в світі м'ясо-молочних компаній, включаючи Тайсон, Каргілл з США і молочні фермери Америки, щорічно відповідають за збільшення викидів парникових газів більше, ніж будь-яка з найбільших у світі нафтогазових компаній.

П'ять найбільших в світі м'ясо-молочних компаній, включаючи Тайсон, Каргілл з США і молочні фермери Америки, щорічно відповідають за збільшення викидів парникових газів більше, ніж будь-яка з найбільших у світі нафтогазових компаній.

Яловичі гамбургери, бутерброди з шинкою, скибочки сиру, йогурт, хліб: продукти, які багато їдять щодня, у багатьох країнах світу, особливо в США поставляється лише трьома компаніями U. S: Tyson, Cargill і Dairy Farmers of America.