Російський космодром "Восточный" ніяк не можуть добудувати – тільки "витягують бюджетні гроші", пише Politeka. Про це написав допис Злой Одесит на своїй сторінці у Facebook:

"Спостерігати за конвульсіями російської космонавтики, переоціненою в рази, чесно скажу, дуже цікаво. Адже одразу після гучних заяв різного роду офіційних осіб, про грандіозні плани та досягнення, слід холодний, протверезний душ з суворої реальності".

Як відомо, у ЗМІ поширилася інформація після заяви Рогозіна про те, що в 2019 році російські космонавти не зможуть стартувати з "грандіозної будови століття – космодрому "Східний". Все тому, пише блогер, що він ще не добудований.

Оглядач додав:

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Так, космодром, який планували остаточно здати в першому кварталі цього року, досі готовий лише на чверть. З 19 запланованих об'єктів на "Східному" повністю готова лише 5! Що цікаво, "Роскосмос" просить у уряду РФ ще “трохи” грошей на добудову. З урахуванням того, що там добудовувати треба, грубо кажучи, 75% об'єктів, то це аж ніяк не "трохи". А пам'ятаючи те, що станом на 2015 рік на "Східний" вже було виділено 180 млрд рублів, скільки піде на подальшу добудову можна тільки гадати".

Блогер пише, що всі ці будівництва тільки "тягнуть гроші платників податків":

"А тому, пенсіонерам РФ потрібно ще трохи напружитися. Тим же, кому не судилося вийти на пенсію ніколи – слід працювати старанніше, адже майбутнє космічної наддержави залежить від них! В кінці-то кінців, за рахунок кого “Роскосмос” зможе годуватися в епоху тотального зубожіння країни та економічного піку? Що ж, у вересні минулого року я вже писав у статті "Космодром “Східний” як привид російської космонавтики" про те, що ця грандіозна будова перетворюється в дорогу, але непотрібну іграшку, територія якої незабаром буде використовуватися не стільки для запусків ракет, скільки для зйомок постапокаліптичних фільмів. Принаймні, хоч якась користь буде. Тепер же я в цьому впевнений більш ніж на 146%".

Нагадаємо, Кримський міст відірвався від берега: от і все.

Як повідомляв "Знай.ua", "Велика шишка" Путіна з Москви вибухнула під Горлівкою, терміново рятують вертольотом.

Раніше "Знай.ua" писав, що Україна забере у Росії Кавказ і Кубань силою. З історією не посперечаєшся.