Це тварина в астрології відіграє дуже важливу роль. Сьогодні ми розповімо все, що потрібно знати про це Новий рік.

У Китаї ця тварина символізує достаток. Згідно китайської астрології, Свині - реалістичні і прагматичні. Де інші знаки Зодіаку можуть коливатися, Свині будуть рішучими.

Свині люблять розваги, щедрі до своїх друзів і піклуються про них. Вони також дуже працьовиті, завжди знаходять мотивацію для роботи.

Вони високо цінують влада, тому якщо з'явиться можливість, вони скористаються шансом зайняти статусну позицію.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

У китайському гороскопі кожен рік присвячений окремому тварині.

Згідно з легендою, небесний Нефритовий Імператор хотів поділити час на 12-річні цикли і вибрати по одній тварині, яке охороняло б цикл. Тварини змагалися в тому, хто швидше досягне Небесних Воріт.

Найважливішим кольором для святкування китайського Нового року, є червоний.

Кажуть, що в стародавньому Китаї був звір на ім'я Нянь, який на початку року виходив з підпілля і лякав людей, харчуючись худобою і дітьми. Люди жили в страху, але з часом навчилися обманювати звіра. Він боявся трьох речей - червоного кольору, вогню і шуму.

У багатьох китайський Новий рік асоціюється з великою кількістю феєрверків.

Їх було настільки багато, що Пекін навіть ввів 13-річний загальнонаціональну заборону на них з-за побоювань з приводу безпеки і забруднення повітря.

Але виконати цей указ було складно, тому його пом'якшили на національному рівні. Хоча в деяких провінціях він ще зберігся. Наприклад, у Гонконгу є злочином запускати феєрверки та петарди.

Китайці прикрашають будинки яскраво-червоними та золотими полотнами з символом «Фу». Вважається, що вони приносять удачу, щастя і процвітання.

Японія, Корея, Монголія, Тибет і В'єтнам історично заснували свій календар на традиційному китайському місячно-сонячному календарі, де місяці координуються місячними циклами.

Сьогодні місячний Новий рік відзначають в усьому світі. Лондон, Сан-Франциско і Сідней стверджують, що у них - найбільші свята за межами Азії.

Нагадаємо полярне сяйво – одне з тих дивовижних чудес природи, заради якого варто вилазити з-під теплої ковдри і відправитися в подорож.

Як повідомляв портал "Знай.uа" чоловік побудував казкову мишачу село в своєму саду.

Також "Знай.uа" писав, ця традиція, ще до недавнього часу поширена в Чорногорії.

Так, якщо у сім'ї з якихось причин не вистачало хлопчиків, одна з дочок на все життя ставала вирджиной.

Дивіться: Майже півтора мільярда осіб по всьому світу відзначили китайський Новий рік