Герцогиня Сассекська вирішила порадувати шанувальників чорної спідницею з спокусливим розрізом, незважаючи на те, що знаходиться в положенні.

7 лютого о Ковентрі пройшов урочистий вечір премії Endeavour Fund Awards, на якому віддають належне британським військовослужбовцям. У 2019 гостями благодійного вечора стали герцог і герцогиня Сассекському.
Нагадаємо, Меган і Гаррі з'явилися там не в перший раз: в минулому році вони відвідували цей захід, перебуваючи в статусі нареченого і нареченої. Інформацію надав портал "Clutch".

Для свого виходу в світ Меган підібрала незвичайний наряд для членів королівської сім'ї, до того ж він, як порахували багато, не надто підходив для жінки на шостому місяці вагітності.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Однак, як відомо, герцогині подобається привертати увагу до свого зростаючого живота, тому на вечорі вона з'явилася вузькою чорною спідниці-максі з розрізом з колекції Givenchy, яку поєднувала з білосніжною сорочкою в чоловічому стилі того ж бренду.

Свій образ герцогиня доповнила туфлями Aquazzura з золотими елементами, атласним клатчем Givenchy і сережками Vanessa Tugendhaft. Фірмовий макіяж і сувора зачіска завершила вечірнє вбрання 37-річної дружини принца Гаррі.

Варто сказати, що в цей вечір Меган, як завжди, звернула на себе увагу. Багато присутніх порахували за велику честь наблизиться до неї і перекинутися пару-трійкою фраз. Меган була дуже чемна, часто посміхалася і з задоволенням позувала фотографам і демонструвала свій ідеальний голлівудський стиль.

Як повідомляв "Знай.ua", в королівській сім'ї Великобританії виник черговий конфуз через одного з п'яних членів сім'ї. Американський таблоїд Globe заявив, що дружина принца Чарльза Камілла в п'яному вигляді накинувся на королеву Єлизавету II. Інцидент стався в сімейним обідом в шотландському замку Балморал в січні.

Також "Знай.ua" повідомив про те, що в британську столицю повернулася герцогиня Кембриджська Кейт і відразу ж зробила кілька візитів в лондонські школи. Під час цікавих бесід зі школярами Кейт розповіла про досвід виховання дітей. Нагадаємо, що у неї їх уже троє. Так, герцогиня розповіла про кулінарні пристрасті п'ятирічного Джорджа і трирічної Шарлотти, а також зізналася, що малюки часто допомагають їй займатися приготуванням.