Сергій Шнуров, лідер і один з солістів групи "Ленінград" присвятив чотиривірш який пішов з життя народному артисту Росії Сергію Юрського. Текст він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

"Закончился период Юрский.

Пал занавес, стих гул литавр.

Ушел со сцены нашей русской

Последний крупный динозавр", - пише Шнуров.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Сергій Юрський помер у віці 83 років вранці 8 лютого. Раніше співчуття у зв'язку зі смертю Юрського його рідним і близьким висловив сам Путін.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугевой Максим Галкін дуже актічно веде сторінку Instagram. Нещодавно з невідомої причини помер 83-річний культовий радянський кіноактор Сергій Юрський, а Галкін з цього приводу висловив свої найглибші співчуття. Так, артист згадав, що зовсім недавно вони з Примадонною були на творчому вечорі Юрського в Ризі, де той вразив пару артистичністю, енергією і чарівністю.

Також "Знай.ua" повідомляв про те, що британський актор Альберт Фінні помер у віці 82 років. Серед найбільш відомих ролей Фінні - сищик Еркюль Пуаро в "Вбивстві в" Східному експресі "1974 року народження, адвокат Ед Масрі в" Ерін Брокович ", літній Ед Блум в" Великою рибі ". Він також зіграв Вінстона Черчілля в телефільмі" Черчілль ". Фінні кілька разів номінувався на "Оскар", у тому числі за ролі Пуаро і Масрі. Його кар'єра почалася в 1956 році; останню роль в кіно він зіграв в 2012-му.

Крім того, "Знай.ua" писав: "Сергій Юрський насамперед відомий актор і режисер, який взяв участь у створенні багатьох кіноробіт. Актор присвятив зйомам майже все життя, а колеги завжди захоплювалися його багатогранністю і талантом. Актор став відомим завдяки ролям в таких фільм, як "Любов і голуби", "Місце зустрічі змінити не можна", а також багатьох інших кінокартинах. Інформація про смерть актора з'явилася на сайті театру імені Моссовета. Тепер стала відома причина смерті Сергія Юрського. Дочка актора дала короткий коментар, в кіт ром повідомила, що у Юрського зупинилося серце. Крім того, жінка зізналася, що її батько останнім часом дуже багато хворів.