Екс-президент США Барак Обама побудував таємний бункер на випадок кінця світу або ядерної війни

Виявляється, під північним газоном Білого дому є п'ятиповерховий бункер, який може захистити керівництво країни від масштабних подій.

Про це повідомляє Politeka, посилаючись на новину The Washington Examiner, який розмістив книгу колишнього журналіста Рональда Кесслера.
Журналісти відзначили, що бункер був побудований під час президентства Барака Обами.

В офіційних документах з 2010 року робота над бункером називалася «покращення електропостачання та кондиціонування в Білому домі».

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Даний бункер зможе безперервно обслуговувати штат всього Західного крила Білого дому в разі пошкодження будівлі зброєю масового знищення.

«З метою оперативної безпеки Секретна служба не коментує конкретні заходи безпеки Білого дому або захисні розвідувальні питання», - заявив прес-секретар секретної служби Мейсон Брайман.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" повідомляв про те, що військово-повітряні сили США провели випробування надпотужної авіаційної бомби GBU-57 Massive Ordnance Penetrator (MOP), призначеної для знищення ворожих бункерів глибоко під землею. Скидання двох великогабаритних снарядів провів стратегічний бомбардувальник B-2 Spirit. Цей літак-невидимка єдиний на озброєнні американської армії, який здатний скинути шестиметрову бомбу вагою 14 тонн.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", в США соціологічне опитування відкрив завісу таємниці над тим, у кого найбільше шансів стати наступним президентом після Дональда Трампа. Як відомо, термін правління суперечливого і не всіма улюбленого американського лідера добігає кінця, і незабаром постане питання про те, хто ж буде наступником Трампа. Результати опитування публікує Ukropnews з посиланням на його авторів The Washington Post і ABC News. Якщо вірити отриманим даними, то найбільше електоральних симпатій у колишнього віце-президента США Джо Байдена і сенатора Камали Харріс.

Також "Знай.ua" писав про те, що начальник штабу Військово-морських сил США адмірал Джон Річардсон заявив про намір завдати попереджуючого удару по Росії і Китаю.