Окультне об'єднання "Імперія найсильніших відьом" провело в Москві шабаш, щоб послати позитивну енергію російському президенту Володимиру Путіну, підняти його рейтинг після різкого падіння і таким чином допомогти зміцненню Росії.

А на ворогів Путіна відьми насилали прокляття, повідомляє телеканал Дождь.

З цією метою десятки жінок, які називають себе відьмами і ворожками, організували в одному з особняків у центрі столиці Російської Федерації "позаурочне магічне коло".

Організатор зустрічі, засновник "Імперії" Олена Полин висловила впевненість у тому, що Путін вже відчув ефект від відьомського обряду.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Рейтинг президента то знижується, то підвищується, - розповіла вона журналістам. - Рейтинг президента псує опозиція, псує ситуація, при якій кожен може зняти відео, викласти на YouTube або ще кудись, де він поливає брудом президента. Якісь комікси на президента малюють".

Ми писали раніше, що у мережі вибухнув гучний скандал через знищення в Росії десятків тонн санкционных яблук з Польщі.

"Основна проблема Росії полягає в тому, що інтернет не можна з гордістю розчавити бульдозером або іншим механічним способом".

Варто відзначити, що на фотографії можна помітити кілька десятків ящиків з яблуками, які дуже скоро переїде бульдозер. Однак користувачі мережі знайшли в озвучених цифрах цікавий нюанс.

Нагадаємо, що Володимир Путін втратив прихильність росіян. Президент Росії в черговий раз пообіцяв підвищити зарплату вчителям, однак його словам вже не вірять навіть затяті прихильники.

Один дуже відомий кремлівський журналіст вирішив опублікувати діалог, який відбувся між Путіним і главою Міносвіти та науки Росії Ольгою Васильєвою.

Раніше портал писав, що Путін пробив дно своєю безглуздою порадою росіянам.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", російський блогер спрогнозував сумну долю Криму.

Також Знай.uа" писав про те, що Путін нарвався на нові санкції.