Герцогиня Сассексська Меган Маркл написала своєму батькові відвертий лист після весілля. Його зміст уперше частково публікує The Daily Mail.

Дружина британського принца Гаррі написала своєму батькові листа на п'яти сторінках. Меган Маркл зазначила, що її серце було розбите на мільйон шматочків після того, як він дав інтерв'ю, придумуючи історії і звинувачуючи її чоловіка.

"Якщо ти любиш мене, як ти запевняєш в пресі, будь ласка, припини. Будь ласка, дозволь нам спокійно жити своїм життям", – написала Маркл.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали, що шанувальники Меган Маркл помітили кілька дивне положення її великих пальців рук, яке, схоже, звично для герцогині. За цією деталлю, вважають фахівці, можна передбачити, коли народиться первісток Сассекських.

На публіці вагітна Меган часто торкається свого живота, погладжує його, і в ці моменти можна помітити, що великі пальці Герцогині досить сильно вигнуті вгору.

Це, вважає представниця акушерського сервісу Private Midwives Ліз Хэллидей, може вказувати на те, що дитина з'явиться на світ трохи раніше, ніж припускають медики (кінець квітня початок травня).

Меган Маркл
Меган Маркл

На користь більш ранніх пологів говорить ще одна точка зору, згідно з якою у Меган можуть бути ознаки Синдрому Елерса-Данлоса — це група спадкових системних дисфункцій сполучних тканин. При таких дисфункціях надмірна рухливість суглобів може поширюватися не тільки на руки, але і область тазу і як наслідок надмірна еластичність суглобів і сухожиль може спровокувати ранні пологи і, на жаль, болючі пологи .

Водночас інші експерти стверджують, що гнучкість пальців Її Величності може бути наслідком не різного роду дисфункцій, а захопленням герцогині заняттями йогою.

Як повідомляв "Знай.uа" п'яна герцогиня накинулася на королеву: джин і вино зробили своє.

"Знай.uа" писав про те, що буквально нещодавно п'ятеро кращих подруг герцогині Сассекської Меган Маркл дали інтерв'ю американському виданню People.

Нагадаємо, раніше "Знай.uа" писав, що герцогиня Сассекська вирішила порадувати шанувальників чорною спідницею з спокусливим розрізом, незважаючи на те, що знаходиться в положенні.