Молодята з Кувейту розлучилися буквально через три хвилини після свого весілля. Причиною цьому став жарт нареченого, повідомляє The Sun.

Після церемонії наречена спіткнулася. Її обранець розсміявся. Назвав її дурною. Дівчину це зачепило і вона розплакалася.

В результаті наречена зажадала негайно розвести її з новоспеченим чоловіком. Шлюборозлучний процес відбувся одразу там, де проходила урочиста церемонія одруження.

Офіційно пара була в шлюбі всього три хвилини. Цей союз став найкоротшим в історії країни.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

За даними соцопитування, 38% опитаних впевнені, що "правильна" жінка завжди поступається чоловікові, підтримує його в будь-яких починаннях і ніколи з ним не сперечається, навіть якщо не згодна.

Соціологи кажуть про цікаві тенденції українських шлюбів в західних областях. Там більш традиційна модель поведінки, у ранньому віці одружуються, менше укладається незареєстрованих шлюбів, менше розлучень. В Україні досить високий рівень розлучень в країні, у нас легко йдуть на укладання шлюбу, але і шлюб потім легко розпадається.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Бред Пітт після Анджеліни Джолі прискакав до Дженніфер Еністон: зачастив до колишніх. Голлівудський красунчик не знає, куди прилаштувати свій "Оскар" і два золотих глобуса.

Також "Знай.uа" писав про те, що названа реальна причина розлучення Лорак і Мурата: не зрада. Ані Лорак та Мурат Налчаджіоглу нарешті розкрили головну причину розлучення і все виявилося не так вже й просто.

Ще зовсім нещодавно в світі шоу-бізнесу обговорювалася гучна зрада чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджіоглу, якого засняли з київською тусовщицею в одному з клубів столиці. Так, фанати тривалий час підтримували співачку і засуджували Мурата, проте як виявилося, причиною недавнього розлучення стала зовсім не кричуща поведінка коханого. Як виявилося, розлади в сім'ї почалися задовго до скандалу.

"Знай.uа" писав про Джен Енністон, засвітилася на обкладинці Elle без нижньої білизни.