У мережі показали, який вигляд мав би президент США Дональд Трамп, якщо б він був звичайною людиною і не користувався послугами косметологів.

Так, користувач Stone Cold опублікував в Twitter фотоколаж, на якому показав, як би міг виглядати президент США Дональд Трамп, якби він був звичайним пенсіонером, а не мільярдером, президентом і частим клієнтом стилістів і косметологів.

"Я хотів подивитися, що станеться, якщо я візьму природний колір шкіри навколо очей, завдам його на іншу частину його обличчя і приберу чубок і фарбу для волосся. Так що, я думаю, саме так Дональд виглядав би, якби був нормальною людиною" , - підписав колаж Stone Cold.

Як видно з фотографії, яку відредагував користувач, у Дональда Трампа є лисина і немає його "фірмової" засмаги з солярію.

Користувачі вирішили доповнити жарт і опублікували в коментарях фотографію дівчаток-близнят з фільму Стенлі Кубрика "Сяйво", на якій у ролі сестричок зображені президент держави-агресора Росії Володимир Путін і президент США Дональд Трампа.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще


Інший користувач доповнив публікацію відфотошопленим фото Дональда Трампа "після року в'язниці".

Нагадаємо, у Трампа знайшли сестру-"близнючку": живе у забутті без засобів зв'язку.

Журналіст Пако Маріно знайшов її випадково, опублікував фотографію в Твіттер і лишив підпис, у якому йдеться, що жінку звуть Долорес Лейс Антело, нещодавно вона знялась у репортажі, який присвятили штормам, що недавно пройшли.

Як повідомляв портал Знай.ua, Трамп побив історичний антирекорд. Часткове зупинення роботи американського уряду стало найдовшим в історії США

Також Знай.ua писав, у родині американського президента Дональда Трампа черговий скандал - виявилося, що він приховує позашлюбну дитину