Російський музичний критик Сергій Сосєдов заявив, що в його країні не може бути такого шоу, як "Квартал 95", про що повідомляє Obozrevatel.

Сосєдов заявив, що Україна – це не Росія, а також висловив сумніви в тому, що популярний комік і шоумен Володимир Зеленський зможе що-небудь змінити, якщо у нього вийде стати президентом. Він вважає, що для цього необхідно мати інші особистісні якості і безліч різних ресурсів.

У той же час Сосєдов заявив про те, що "Квартал 95" — сильна і унікальна у своєму роді програма, яка дуже тісно переплітається з політикою. Йому сподобалося, як в шоу жартують над Юлією Тимошенко і багатьма іншими відомими політиками.

Він сказав: "Це такий політичний комікс, дуже яскравий, дотепний, іронічний, сатіричний". Також музичний критик додав, що в його країні такого бути не може.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У своїх сюжетах "Квартал 95" нерідко дуже зло висміює політиків. З цього приводу Сусідок заявив: "Це було дуже цікаво і незвично, злободенно. І це все проходило. У нас такого шоу немає. У нас такого шоу бути не може".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що лідер популярної української групи "Антитіла" розповів про те, чи підтримає він кого-небудь з кандидатів і висловив своє ставлення до музичних виступів на їх підтримку. Також в ефірі телепередачі у нього запитали, чи запрошував соліста до себе в команду відомий комік і шоумен Володимир Зеленський.

Як повідомляв портал "Знай.uа": стали відомі троє учасників, які перемогли у першому півфіналі Національного відбору на Євробачення 2019 – серед них MARUV і YUKO, які дають концерти на території країни-агресора. Це факт обурив користувачів мережі, враховуючи непрості відносини з сусідньою країною. Також відзначили те, що на шоу було мало музики і багато незвичайних жанрів і персонажів.

Також "Знай.uа" писав, що Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, лише б заманити якомога більше народу на свій аккаунт у соціальній мережі, опублікувала незвичайне фото з Микитою Джигурдою, яке викликало бурю емоцій у підписчиків.