У штаті Нью-Йорк до поліції надійшов дзвінок про собаку, що бігає по вулиці і голосно лає. Оперативники безуспішно намагалися зловити пса, але той забіг в один з будинків. І коли копи зайшли у двір котеджу, то зрозуміли, що тварина намагалася попередити їх про надзвичайну ситуацію.

Пітбультер'єр Седі, яка живе з господинею Сереною Костелло і її маленькою донькою в штаті Нью-Йорк, на початку лютого показала себе справжньою героїнею. Собаці вже 11 років, і вона, за словами власниці, за весь цей час жодного разу не тікала з дому. Однак на початку лютого чотиринога втекла з котеджу — і тільки для того, щоб попередити людей про небезпеку, передає ABC News.

Коли Седі втекла, Серена була на роботі. Чотириногий улюбленець якимось чином примудрилася відчинити розсувні двері, що ведуть на галявину (господиня досі не здогадується, як улюблениці це вдалося). Там Седі також знесла невисокий паркан, збудований власницею спеціально, щоб собака не могла вибігти. І почала гасати по кварталу і голосно гавкати.

Зрештою хтось з мешканців зателефонував у поліцію і повідомив про дуже шумного пітбуля. Приїхали на місце, оперативники спробували зловити чотириногу, але це була та ще задачка. Седі тікала від копів і врешті-решт привела їх до свого будинку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Поліцейські помітили, що у котеджу була відкрита двері, і вирішили оглянути будівлю. І тоді вони зрозуміли, чому собака влаштувала такий переполох. З будівлі йшов запах газу. Оперативники викликали пожежників. Ті встановили, що в будинку стався витік газу, і усунули неполадку.

Поліцейські і Серена впевнені: Седі напевно намагалася повідомити людям про небезпеку, що загрожувала будинку. І якби собака не зробила цього, в котеджі міг статися вибух, вважають оперативники.

Нагадаємо, пес отримав ніж в голову, захищаючи господаря: історія пробирає до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: пес відвідував заняття в університеті разом зі своєю господинею, яка страждає від хронічних болів і не може ходити.

Також "Знай.uа" писав, що пес врятував життя недолугому господареві.