Колумбійський педофіл, який знущався над сотнями дітей і продавав відповідні відеоматеріали в інтернеті, був засуджений до довічного тюремного ув'язнення.

Хуана Карлоса Санчеса Латоре прозвали "Страшним сірим вовком", тому що саме такий псевдонім він використовував в інтернеті для розміщення страшних кадрів, пише Daily Mail.

Тридцяти семирічний педофіл переховувався у бігах на протязі п'яти років, поки рік тому його не заарештували у Венесуелі за підробленим посвідченням особи.

Санчес Латоре

Злочинець був екстрадований назад в Колумбію, де визнав себе винним у сексуальному насильстві стосовно 276 хлопчиків і дівчаток у віці до 14 років.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Прокурори розповіли, що чоловік спілкувався зі своїми жертвами онлайн і призначав особисті зустрічі в торгових центрах, пропонуючи дітям гроші та цукерки в обмін на секс, а потім надругивался над ними у себе вдома.

Колумбійська прокуратура заявила, що "всі напади були сфотографовані або записані на відео, а деякі матеріали навіть розміщені в соціальних мережах для користувачів з інших країн".

Влада підтвердила, що вік зазнали насильства дітей варіюється від восьми до 14 років, причому однією з його пізніших жертв, за даними місцевих засобів масової інформації, є 14-місячна дитина.

Слід зазначити, що Інтерпол також полював на Санчеса Латоре, подозоревая в публікації приблизно 1450 непристойних дитячих фотографій.

Екстрадиція злочинця в Колумбію

Суд міста Баранкілья засудила педофіла до 60 років тюремного ув'язнення.

Влада також вважає, що Санчес Латоре вчинити декілька злочинів у Венесуелі перш, ніж був остаточно арештований в місті Маракайбо і екстрадований в Колумбію.

Сусіди стверджують, що ледве могли запідозрити у вчиненому Санчеса Латоре, так як він вів з боку звичайне життя.

Нагадаємо, спливла листування "безлюдовского педофіла" з дітьми.

Як писав раніше Знай.uа, отец-педофил знімав власну дочку в порнографічному відео і регулярно глумився над власною дитиною.

Також Знай.uа писав про те, що одеська поліція втрутилася в скандал, який спалахнув через рекламу елітного білизни, в якій знімалися діти.