У 2015 році почалося розслідування справ у Великобританії про зникнення дітей біля Стоунхенджу. У слідчих немає жодних зачіпок, бо справи дуже заплутані. У тому ж році поліція попросила допомоги у дослідника Майка Холівела.

Під час засідання суда Великобританії, який замається розглядом справи, 2 свідки розповідали про одне й те сам: вони бачили, як якийсь портал відкривався біля доісторичного пам'ятника. Експерти вважають, що діти потрапляли саме в цей портал.

Після озвучених фактів дослідник зміг відтворити картину того, що сталося. На його думку, молодь гуляла біля Стоунхенджу, а тоді вирішила піти в середину, прямісінько в центр. Коли ж почалась гроза, їм довелося повертатися до палаток, які стояли поряд. Поліцейські встигли тільки побачити яскраве світло, яке їх засліпило, після чого вони вже не побачили дітей.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Поліцейські почали пошуки після закінчення грози, проте діти ніби випарувались. Вони кликали дітей, проте ніхто не озивався. Місцевий фермер, який живе поряд, розповів, що подібні яскраві спалахи світла бачив і він.

Нагадаємо, перелякана мумія Помпеї розповіла вченим про останні години свого життя.

У далекому 79 році в результаті виверження вулкана Везувійзагинуло 86 римлян. Їх тіла були дивним чином збережені. Нещодавно було проведено дослідження, під час якого ці "статуї" вивчалися за допомогою комп'ютерної томографії. Результат Вас вразить!

Відомо, що останки жертв виверження Везувію покрили гіпсом ще в 19 столітті, для збереження останків людей і отримання можливості їх транспортування.

Як повідомляв портал "Знай.uа", знайшли знаменитий авіаносець “Хорнет” часів Другої світової війни: 77 років в океані майже не позначилися. Він був легендою і взяв участь у двох важливих боях.

Також "Знай.uа" писав, що вчені назвали головні археологічні знахідки у 2018 році. Серед них: перше пиво, доісторичний хештег і фабрика мумій. Усе це перевернуло науковий світ.