Дослідницька група Bellingcat назвали третього підозрюваного в отруєнні Сергія і Юлії Скрипаль у Солсбері.

Відповідне розслідування розміщено на сайті групи.

Відомо, що за результатами розслідування журналісти назвали Денис Сергєєва третім підозрюваним у моторошному отруєнні.

"Після чотиримісячного спільного розслідування з нашими партнерами "The Insider" (Росія) і "Respekt" (Чехія) Bellingcat тепер може розкрити справжню особу і походження цього співробітника ГРУ, який працював на міжнародному рівні під вигаданим ім'ям Федотова Сергія В'ячеславовича. Насправді, це Денис В'ячеславович Сергєєв, високопоставлений офіцер ГРУ і випускник Військово-дипломатичної академії Росії", - йдеться в розслідуванні.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що Російська Федерація відповідатиме за окупацію Криму та отруєння Скрипалів на території Великобританії.

Крім того, міністр оборони Великої Британії Гевін Вільямсон впевнений, що Росія хоче загарбати країни колишнього Радянського Союзу, зокрема Україну. Посадовець виступив виступив з промовою про підвищення боєздатності британської армії після виходу зі складу Євросоюзу.

У свою чергу, Вільямсон закликав НАТО протистояти новим російським ракетним системам.

"За останні п'ять років НАТО пройшло довгий шлях. Альянс став набагато сильнішим і готовий захищатися від російських ворожих атак. Сьогодні Росія відроджується і відновлює свій військовий арсенал, а також прагне повернути в свою орбіту незалежні країни колишнього Радянського Союзу, такі як Грузія і Україна", – заявив міністр оборони Великобританії.

За словами посадовця, його країна готова підтримати країни, що не входять до НАТО – Україну та Балкани – але які стикаються з повсякденною боротьбою з спробами Росії підірвати їхній суверенітет.

Крім того варто відзначити, що глава Міноборони Британії Гевін Вільямсон прокоментував можливі наслідки для Британії після виходу з Євросоюзу.

Міністр оборони вважає, що після виходу з ЄС країна має значно посилити свою позицію насамперед у військовому відношенні.

"Brexit підводить нас до визначного моменту в нашій історії. Моменту, коли ми маємо зміцнити нашу глобальну присутність, посилити нашу смертоносність, наростити нашу масу" - вважає Вільямсон.

Нагадаємо, Путін стривожив світ ядерною "заначкою".

Як повідомляв "Знай.ua", Захарова оплакала Путіна у прямому ефірі.

Також "Знай.ua" писав, що агенти Путіна дісталися до мізків українців через молитви.

Петров і Бошіров: про які нестиковки в інтерв'ю пишуть німецькі ЗМІ