Володимир Путін отримав травму на тренуванні по дзюдо. Російський президент зійшовся в спарингу з олімпійським чемпіоном Беслані Мудрановим. У процесі бою глава держави-агресора травмував руку.

У четвер, 14 лютого, Путін вирішив повправлятися в своїх здібностях із дзюдо і вийшов у Сочі на татамі проти олімпійського чемпіона Беслана Мудранова.

Однак вистачило російського лідера ненадовго - в спарингу він пошкодив собі палець. Відповідне відео з'явилося на сторінці Телеканалу Дощ в Twitter.

На кадрах видно, що Путін під час поєдинку раптом застиг і подивився на руку. Його тут же оточили кілька людей, які перебинтували президенту пошкоджену руку, щоб він зміг продовжити тренування.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Інцидент трапився в рамках візиту російського президента у спортивний центр "Югспорт", де він зустрівся з представниками збірних команд із боксу, дзюдо та вільної боротьби і провів із дзюдоїстами спільне тренування.

Як відомо, Путін дуже пишається тим, що займається дзюдо з 11 років, і навіть має звання майстра спорту.

Користувачів розвеселило відео тренування і вони резонно зазначають, що Путіну потрібно було вибирати супротивника по-плечу і не потрібно було "пальчиком пустувати"

Нагадаємо, раніше російський президент Володимир Путін і лідер Білорусі Олександр Лукашенко усамітнилися на вечері в горах в Сочі.

Як повідомляв портал Знай.ua, дивну поведінку Путіна на зустрічі з Лукашенком зняли на відео.

Також Знай.ua писав, на саміті в Душанбе помітили дивну поведінку президента Таджикистану і Путіна.