У п'ятницю, 15 лютого, стало відомо про смерть відомого американського політика, вічного кандидата в президенти США Ліндона Ларуша-молодшого.

Про це повідомляє Associated Press.

У повідомленні йдеться, що політик свого часу брав участь у всіх виборах президента США з 1976 по 2004 рік.

Ларуш-молодший помер у віці 96 років. Виборчий комітет політика підтвердив інформацію про його смерті. У публікації, присвяченій Ларуш, його називають "філософом, вченим, поетом і державником".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У повідомленні відзначають, що Ларуш за свою політичну кар'єру обирався від різних політичних сил, змінюючи погляди з плином часу. У 1992-му він брав участь як кандидат у президентських виборах США, перебуваючи у в'язниці після вироку за ухилення від сплати податків. Тоді суд його засудив до 15 років в'язниці, але відсидів лише 6 років.

У 1990 році він намагався пройти до Конгресу від штату Вірджинія.

Ліндон Ларуш-молодший переконував людей, що Міжнародний валютний фонд (МВФ) винен у поширенні ВІЛ, державний секретар США Генрі Кіссінджер був агентом впливу СРСР, а королева Великобританії замішана в світовій торгівлі наркотиками.

королева Єлизавета ІІ
королева Єлизавета ІІ

Нагадаємо, у Москві пішов з життя народний артист Сергій Захаров. Знаменитість помер на 69-му році життя.

Пр це повідомляють російські ЗМІ.

Як пишуть ЗМІ, останні години Захаров провів на лікарняному ліжку. Причиною смерті народного артиста ймовірно стала серцева недостатність.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на 69-му році життя в Москві раптово помер народний артист РФ, співак і актор Сергій Захаров.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Він прославився виконанням таких хітів, як "Три білих коня", "Очі чорні" та "Відцвіли хризантеми". А шанувальники радянського кіно напевно глядачі пам'ятають Захарова по головній ролі лейтенанта Шамплатре в музичному фільмі Леоніда Квініхідзе "Небесні ластівки".

Також Знай.ua писав про те, що у Жовтневому районному відділі поліції на допиті помер інвалід.