Протягом двох десятиріч в Канаді діяв страшний культ "діти мурашника", заснований збоченим і самозакоханим релігійним фанатиком Рошем Теріо.

Культ був заснований в 1977 році в Квебеку, і в самий розквіт своєї діяльність складався з 12 дорослих та 22 дитини, пише The Sun.

Його засновник вважав, що кінець світу настане в 1979 році і що тільки йому під силу захистити людство від страшної загибелі.

Глава культу в оточенні послідовниць

Тому Рош заснував комуну в Берт-Рівер, і поки він, відкинувшись у кріслі, пив пиво, його послідовники зводили невелике містечко.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Лідер культу був одружений на кожній послідовниці і намагався зачати дитину скаждой з них, щоб збільшити приплив членів його релігійної групи. Він примушував усіх жінок носити туніку.

Побоюючись, що його послідовники об'єднаються проти нього, Рош заборонив їм спілкуватися один з одним без його дозволу.

Жорстокий лідер бив послідовників ременем і молотком. У деяких випадках Рош навіть випорожнювався на поплічників.

Як виглядала хатина дітей мурашника

Ламав ноги, змушував сідати на розпечену піч і стріляти один в одного — це не повний список жорстоких знущань владного лідера невеликого культу.

Але найстрашніше, що тортури і муки не обійшли стороною дітей. Їх тримали над вогнем, прибивали цвяхами до дерев і піддавали сексуальної розпусти.

Якщо послідовники намагалися втекти, то їх чекала неминуча помста. Деяких змушували відріжте собі пальці, щоб продемонструвати лояльність.

Зрештою, соціальні служби дізналися про жорстокость, і в 1987 році забрали з комуни 17 дітей.

Найдивовижніше, що Теріо вдалося уникнути тюремного ув'язнення. Його посадили через багато років.

Начерк портрета лідера культу

У 1989 році одна з його послідовниць Соланж Буйлард почала скаржитися на проблеми з шлунком, а Рош вважав, що йому під силу вилікувати будь-яку хворобу.

Він поклав нещасну на стіл, вдарив кулаком у живіт, а потім засунув трубку в пряму кишку і став заливати розчин з меляси і оливковог омасла.

Поки Соланж кричала в агонії, він розпоров їй живіт і руками витягнув частина кишечника. Жінка померла на наступний день. Однак і цей злочин не привело його до в'язниці.

Інша послідовниця Габріель кілька разів тікала з культу, але потім сама поверталася. Їй випалювали інтимні частини тіла, вибили вісім зубів.

Засновник дітей мурашника Рош Террі

Востаннє Рош просто відрубав руку Габріель. Тоді жінка звернулася в поліцію.

Слуги закону затримали Теріо і засудили до 12 років тюремного ув'язнення. Культ "діти мурашника" развалися без свого жорстокого "короля".

Нагадаємо, в Японії стратили через повішення засновника забороненої в низці країн екстремістської секти "Аум Сінрікьо" Секо Асахару і кілька його послідовників.

Як повідомляв портал "Знай.uа", страшна історія, яку зважилася розповісти Крістін Бэбин, бере свій початок у далекому 1968 році, коли мати дівчинки стала послідовницею вчення нікого Девіда Брандт Берга, простіше кажучи, вступила в секту.

Також "Знай.uа" писав, що в Рівно діє незареєстрована офіційно секта"Коло слухачів", лідер якої називає себе Ісусом Христом.