Дружину принца Вільяма Кейт Міддлтон помітили в досить незвичному місці в День Святого Валентина. Герцогиня Кембриджська розгулювала в громадському лондонському Гайд-парку разом з її молодшою дитиною. 37-річна Міддлтон везла дев'ятимісячного принца Луї у візочку.

Цю інформацію повідомляє видання Hello!.

Під час прогулянки, маленький принц Луї символічно погодував качок на озері Серпентайн, кидаючи їм корм, який давала мама. Відомо, що королівську сім'ю супроводжувала жінка-охоронниця.

Одному з фанатів королівської сім'ї вдалося сфотографувати Кейт і Луї. Щасливчик поділився знімками у соцмережах Twitter і Instagram.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Примітно, що герцогиня Кембриджська була одягнена скромно - в чорно-білу куртку, чорні джинси і кросівки New Balance вартістю 50 доларів. Волосся її було розпущене, а на обличчі - мінімум макіяжу.

Варто відзначити, що Кейт Міддлтон вкрай рідко відвідує публічні місця Лондона разом з дітьми. Проте в цей парк вона приходить регулярно, намагаючись не привертати до себе уваги. Раніше її бачили тут з Джорджем і Шарлоттою, які також люблять годувати птахів.

Нагадаємо, що за життям британської королівської сім'ї стежать люди по всьому світу і у багатьох виникає резонне питання, чому Кейт Міддлтон і Меган Маркл, які вийшли заміж за принців, не носять при цьому титулів принцес? Адже в більшості інших королівських будинках Європи дружина принца стає принцесою автоматично, незалежно від походження і від місця, яке її чоловік займає в черзі на престол.

Письменниця і журналіст Вікторія Арбітер, яка висвітлює життя королівської сім'ї і є автором книги "Королева Єлизавета II: Монарх", дала відповідь на це питання.

Раніше портал писав, що за законом герцогство може бути успадковано тільки дітьми чоловічої статі, тому дочки Меган і Гаррі не зможуть стати герцогинями.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл пішла проти королівських традицій: герцогиня задає нову моду.

Також Знай.uа писав, що у мережі показали архівне відео першої зустрічі Кейт Міддлтон і принца Вільяма.