У місті Фучжоу, в провінції Фуцзянь на сході Китаю сьогодні вранці в центрі міста обвалився житловий будинок. В результаті постраждало близько 14 осіб, не менше 10 опинилися під завалами. Про це повідомляє інформаційний портал «Чжунґо синьвэньван». Ще невідома кількість людей досі перебувають під завалами.

За попередніми даними, всі врятовані були оглянуті лікарями. Усім потерпілим була надана перша медична допомога. Багатьох госпіталізували. Один - перебуває у вкрай важкому стані. На місці аварії досі працюють рятувальники, пошуки потерпілих тривають. Варто відзначити, що підрозділ з порятунку від наслідків сильних землетрусів і бригада спеціальної служби складалася з 11 пожежних машин та 5 команд з пошуково-рятувальними собаками.

Місцева поліція вже опікується розслідуванням інциденту. За їх даними, інцидент стався близько 5:50 ранку за місцевим часом. Але про причини того, що сталося, на жаль, поки нічого не відомо.

Нагадаємо, на Харківщині обвалився будинок, є жертви

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як раніше повідомляв "Знай.uа", весь кошмар зруйнованого будинку показали зсередини

"Знай.uа" писав, Без документів і грошей: у Китаї безслідно зник український спортсмен