У п'ятницю, 15 лютого, сталася трагедія: чоловік відкрив вогонь по людях в Аврорі у штаті Іллінойс у США. Про це повідомляє NBC.

Інцидент стався у компанії Henry Pratt, яка займається виготовленням трубопровідної арматури.

Як встановила поліція, нападником виявився 45-річний Гарі Мартін, який припинив працювати в цій компанії у п'ятницю. Виклик до 911 надійшов з компанії Henry Pratt. Щойно поліцеські прибули на виклик, як по ним було відкрито вогонь.

Поліції знадобилося 90 хвилин, щоб знайти підозрюваного, перш ніж його знешкодили. Також слідчі обшукали 29 000 квадратних метрів і знайшли 5 жертв кривавої стрілянини.

Шість офіцерів поліції отримали поранення, проте вони перебувають у стабільному стані. П'ятеро поліцейських загинуло, один знаходиться у лікарні з травмою коліна.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Трагедія сталася на наступний день після роковин трагедії у школі в місті Паркленд, що у Флориді, яка забрала життя 17 людей. Серед загиблих - як дорослі, так і діти.

Нагадаємо, у місті Фучжоу, в провінції Фуцзянь на сході Китаю 16 лютого в центрі міста обвалився житловий будинок. В результаті постраждало близько 14 осіб, не менше 10 опинилися під завалами. Про це повідомляє інформаційний портал «Чжунґо синьвэньван». Ще невідома кількість людей досі перебувають під завалами.

Як повідомляв "Знай.uа", Італійська поліція заарештувала злочинця, який спорудив собі лісове укриття, куди можна було потрапити, перекинувшись на мотузці. Чоловік тривалий час переховувався від поліції, після того як Апеляційний суд Катанні засудив його до восьми років за сексуальне і побутове насильство, вчинене у період 2014-2016 років щодо колишньої дружини.

Також "Знай.uа" писав, що біля Стоунхенджу загадково зникають діти: жодну справу досі не розкрили. У 2015 році почалося розслідування справ у Великобританії про зникнення дітей біля Стоунхенджу. У слідчих немає жодних зачіпок, бо справи дуже заплутані. У тому ж році поліція попросила допомоги у дослідника Майка Холівела. Дослідник зміг відтворити картину того, що сталося.