Фредді Мерк'юрі був, є і буде одним з найвідоміших музикантів за всю історію людства. У 1991 році він пішов з життя, причина цього — СНІД. У свій час співак був чи не першим публічною людиною, померлою від цього страшного вірусу.

Фредді не кинув співати навіть після того, як дізнався про страшний діагноз. Він зрозумів, що йому відведено мало часу в цьому світі, а тому почав працювати в неймовірному темпі, щоб залишити свій слід в музичній індустрії.

Так про нього згадує один з найближчих друзів і колег:

"Фредді сказав мені: "Напиши мені, напиши мені що завгодно. Я знаю, що мені недовго залишилося. Пиши мені слова, пиши мені музику. Я заспіваю, а потім робіть, що хочете. Головне — закінчите…"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Продюсер Мерк'юрі Деніс Річардс згадує, що навіть музикант був у важкому стані і фактично при смерті, то все одно приходив у студію для запису прощальній пісні "Материнська любов".

Оскільки часу залишалося дуже мало, вирішили записати хіт без аранжувальника, з драм-машиною.

В цій пісні Фредді взяв таку неймовірну ноту, що у слухачів досі мурашки по шкірі біжать при прослуховуванні. Він заспівав до останнього куплету, а потім сказав: "Я більше не можу, зараз я трохи відпочину і ми закінчимо". Більше Меркьюрі в студію звукозапису не з'явився…

Нагадаємо, кохана Фредді Мерк'юрі раптово з'явилася і казково розбагатіла. Жінка отримає половину доходів від останнього фільму.

Як повідомляв Знай. ua, Рамі Малек показав виворіт ролі Фредді Меркьюрі в "Богемської рапсодії". Спливли нові подробиці звинувачень на адресу режисера "Богемської рапсодії".

Знай. ua писав, що слідом за "Богемській рапсодією" про Мерк'юрі вийде фільм про The Beatles – до ювілею групи. У картині будуть використані 55 годин плівки, знятій в січні 1969 року.