У Нью-Йорку померла сестра колишньої першої леді США Жаклін Кеннеді: про Радзивілл говорили як про "леді стилю" і називали "американською принцесою".

На 86 році життя в Нью-Йорку померла молодша сестра дружини 35-го президента США Джона Кеннеді.

Лі Радзивілл вважалася однією з найстильніших жінок XX століття.Молодша сестра Жаклін Кеннеді вважалася свого часу іконою стилю.

У 1959 році Керолайн Лі Був'є (дівоче ім'я Лі Радзвилл) вступає в шлюб з польським аристократом князем Станіславом Альбрехтом Радзивіллом.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Чоловік був старший на 19 років.

Американка наполягала на тому, щоб її величали княгинею і зверталися до неї "Ваша Королівська Високість", хоча в 1951 році Радзивілл відмовився від свого королівського статусу, прийнявши британське підданство.

Власне цей факт зробив її для суспільства "американською принцесою".

Подружжя Радзивілл обзавелися спадкоємцями. У пари народилися дочка Анна Христина і син Ентоні Радзивілл. Ентоні в 1999 році помер від онкології. Сталося це через кілька тижнів після того, як в авіакатастрофі загинув його кузен Джон Кеннеді-молодший.

Треба відзначити, що брати були близькі один з одним.

Польський князь був другим чоловіком. Її першим чоловіком значиться Майкл Кенфілд, син відомого американського видавця Каса Кенфілда.

Шлюб з польським князем не був останнім у Лі Радзивілл. Подружжя розлучилося, і сестра Жаклін Кеннеді знову вийшла заміж — за американського режисера і хореографа Герберта Росса (цей шлюб закінчився розлученням). Проте зберегла прізвище Радзивілл до кінця життя.

За чутками, у Лі Радзивілл також був роман з грецьким мільярдером Аристотелем Онассисом, який був розчарований, коли одружився на її старшій сестрі Жаклін, перший чоловік якої Джон Кеннеді, 35-й президент США був убитий в 1963 році.

Лі Радзивілл останні роки свого життя страждала від хвороби Альцгеймера.

Вона вважалася світською левицею і близько дружила з відомими людьми свого часу — у тому числі письменником Труменом Капоте, танцівником Рудольфом Нурієвим, художником Енді Уорхолом.

Нагадаємо, що помер легендарний радянський співак з українськими коренями

Як повідомляв "Знай.ua", померла легенда Манчестер Юнайтед.

Також Знай.ua" писав, що школяр убив себе в прямому ефірі через нерозділене кохання.