Мер Амстердама Фемке Халсема закликала реформувати знаменитий Квартал червоних ліхтарів.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, мер міста відзначила, що перетворення проституції у культурну пам'ятку Амстердама принизливо та неприпустимо.

Більше того вона відзначила, що готова розглянути всі запропоновані варіанти з перетворення кварталу, які б змогли значно змінити нинішню ситуацію.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За словами Халсеми, потік туристів ускладнює роботу повій в районі і ставить під загрозу їхню безпеку. Вона додала, що амстердамська традиція відкритої секс-індустрії все більше пов'язана з приниженням жінок мандрівниками.

Разом з тим варто відзначити, що у Києві на Подолі поліцейські провели спецоперацію в одному із стриптиз-клубів, де клієнтам надавали сексуальні послуги.

Коли правоохоронці прибули в "клуб", в нічному закладі перебували шість жінок.

За словами поліцейських, за інтимні послуги вони брали від 1500 грн, половину з яких віддавали організаторам. Начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко розповів, як це було

"Дві жінки організували місце розпусти і вербували дівчат для заняття проституцією, а самі виконували роль сутенерок".

Поліцейські обшукали стриптиз-клуб, а також місце проживання організатора - 31-річної мешканки Києва.

Її 35-річна подільниця працювала адміністратором клубу. У 2014 році вона вже потрапляла в поле зору правоохоронців за сутенерство, отримавши за нього умовний термін. Обом обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Крім того варто відзначити, що у 2018 році в Дніпропетровській області виявили 169 осіб, що займалися проституцією.

Крім того правоохоронці розповіли, що в Івано-Франківській і в Криму не було виявлено осіб, що займаються протиправною діяльністю.

Також відомо, що за кількістю осіб, які вчинили адміністративні правопорушення за статтею 181-1 КУпАП "Заняття проституцією" лідирує Дніпропетровська область - 169 осіб. За нею Одеська область - там виявили 160 осіб. Далі Миколаївська - 97 осіб. У місті Київ - 85.

Відзначається, що у Волинській області силовики взагалі виявили лише одну особу, що надавала послуги інтимного характеру, в Чернігівській - 3, в Чернівецькій - 6.

Нагадаємо, Настя Рибка вийшла на свободу і поїде прямо до Лукашенка.

Як повідомляв "Знай.ua", Настю Рибку здала найближча людина.

Також "Знай.ua" писав, що Настя Рибка повернулася в Росію і влаштувала шоу в аеропорту.

Історії міста. Київські вулиці “червоних ліхтарів”