Міністр закордонних справ Ірану Мохаммад Джавад Зариф під час Мюнхенської конференції з безпеки звинуватив Ізраїль у прагненні до війни. Про це повідомляє Reuters.

Зариф сказав, що поведінка Сполучених Штатів Америки та Ізраїлю збільшує шанси зіткнення в регіоні.

Міністр закордонних справ заявив, що ризик великий, і буде рости, якщо Ізраїль і США будуть продовжувати закривати очі на серйозні порушення міжнародного права.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що півдня - і танки вже в Києві: астролог показала, як почнеться справжня війна Путіна.Поки Лукашенко і Назарбаєв будуть знаходитися у владі, в їхніх країнах не буде відбуватися кардинальних змін. Хоча багато говорять про можливе вторгнення Путіна до Білорусі, астролог вважає такий сценарій малоймовірним.

Також "Знай.ua" писав, Ізраїль заявив про атаку з боку Сирії: Трамп поспішив з "перемогою".У Армії оборони заявили про запуск зенітної ракети.

Як повідомляв "Знай.ua" раніше, Трамп виведе війська з Афганістану слідом за Сирією.Зазначається, що планування вже розпочалося, але процес очікується досить тривалим – в Афганістані налічуються тисячі солдатів, тому це буде не так вже й просто.